Busra2013 Huri-li ben yenı yenı hıssedıom sureklı sagda hareket edıyor ama kızım olcak😂😂onunla ılghısı yok hurafe ama soyle busı var erkek bır yanda sureklı atar kız yuzuyor gıbı heryerde atıyor benım bazen yzuuyor gıbı oluo yenı yenı hıssedıom fazla anlamıom
Ozlem14 Huri-li hurafe onlar benimde oğlum yüzüyor resmen içerde nerede olduğu belli değil bi sağ da bi solda cok yer değiştiriyor.
Btltncy Sağ da , aslında bu bilginin hurafe olmadığına inanıyorum, bir çok yerde okudum, sağ tarafta hissettim , tabi ki sonraları sola da geçiyor hareket halinde , ve diğer erkek bebek bilgisi da sağ göğüs sızlamasi 😊
Sbldgn Btltncy peki sağ gögsünüz büyük mü birde böyle bişeler diyolar sağ gögs büylkse erkek sol büyükse kız
Huri-li Benim de iki kızım bar bide oğlum olsun istiyorum ama insanlar şimdiden psikolojimi bozdu soldaysa kesin kızdır diyorlar merak ettim sormak istedim teşekkür ederim yorumlarınız için
Uuzum Huri-li hurafe degil bilimsel olarakta çoğu yerde sag tarafta oldugu yaziyo benimde erkek sagda :)