Esrakcy Merhabalar. Gebelik sürecinde böyle bir sorun yaşayan anne adaylarım. Bilgilerinizi rica ediyorum. 1 haftadır geçmek bilmeyen ve kücülmeyen sebebini bilmediğim bir şekilde oluşan basur memesine çare nedir? 😫
Nnurdan Esrakcy kantoron yağı gece yatmadan pamukla sür canım ve kuru kayısıyı geceden 1 bar suda bekletip ertesi gün sabah iç suyu kayısılarınıda ye tam buğday ekmeği tüket ve mayalı asitli şeylerden uzak dur şifalar dilerim
Gulsah03p Esrakcy ah kuzum aynı şeyi bende yaşıyorum bundan 2 ay önce tekrar cıktı ama sarikantoron yagi kullandım 3 güne geçmişti . Geçen hafta tekrar cıktı başka yerde ve acayip büyük ayrıliydi sarı kantoron yagı sürdüm tekrardan ama bu sefer gram gecmedi mecbur agridan duramadim genel cerraha gittim krem ve hap verdi 2 gündür ağrı gitti cok sukur memede biraz ufaldi biktim artık bu dertten ya
annesi_ Esrakcy Evet canım bendede çıktı malesef öyle bişi ağda yaparken gördüm şok oldum meme gibi bişi korktumda açıkçası doktoruma söyledim doğumdan sonra geçer dedi ama geçmezse genel cerrahiye gitmemi söyledi kabız olmamaya bak dedi çiğ meyve ve sebze yeme dedi gaz yapan yiyeceklerden uzak dur dedi henüz ağrı ve acısı yok çok şükür ama orda olması bana yetiyo yani kafam orda oluyo hep
Esrakcy Gulsah03p bende doktorumun önerisiyle krem ve fitil kullanıyorum. Hiç bir ilerleme yok. Hatta bir taneyken iki tane oldu. Genel cerraha gidemedim bu durumda. 😔 orda duruyor olması psikolojik olarak beni etkiliyo. Krem sürdüğümde yanma ve agrı hissediyorum.
Esrakcy Dfne_dnz sizlerede cok geçmiş olsun. Bu süreçte herşey dahada strese sokuyo insanı. Desteğiniz için tşk ederim
Btltncy Maalesef bende de oldu , oturamıyordum bile , bol bol su içtim ,kuru kayısı yedim , kullandığım hindistan cevizi yağından sürdüm her gün pamukla geçti çok şükür
cmrakds Bende de oldu ılık su ile her gün temizleyip kantaron yağı, badem yağı ya da zeytinyağı ile masaj yaparsan düzenli geçiyor bir de kuru kayısı yersen zorlanmadan daha çabuk atlatırsın
Esrakcy annesi_ cok teşekkür ederimmm, evet orda onu hissediyor olmak bile insanı cok etkiliyor. Sizlerede şifa diliyorum. Tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum🙏🏻
DamlaNur29 Esrakcy ah canım gecen gün kabız oldum ve ne görüm iç çamaşırımda kan bi korky aldı beni tuvalete gittim tabi büyük tuvalete cıkarken 2 3 damla kanamam oldu basur patladı sanırım o meme mi diyorlar ne normalde hayatta olmazdı böle 2 3 gün kabız cıktım tuvalete ve sonra rahatladım gene kabızım sanırım 2 gündür gelen giden yok
Begonvil_ Ben de bu problemi yaşadım maalesef ilk günler kantaron yağı kullandım ama fayda etmedi doktorum krem verdi bir iki kullanmada etkisini gösterdi ve küçülüp yok oldu. Bazen doğal yöntemler yeterli gelmiyor doktorunuza danışın geçmiş olsun