Neshaakin Kızlar 11+4 hamileyim. 5. Haftamda bulantılarım başladı ama öyle böyle değil bi yudum su içsem en fazla 10 dk duruyodu midemde. 8. Haftaya kadar bu şekilde geçti 5 kilo verdim. Doktorum dramamin verdi metpamid verdi ama ikiside hiç bir şekilde işe yaramadı. 8. Haftada maden suyu içmemle bulantım hafifledi ve kusmam bitti. Bu haftalara kadar ağır olmayan bulantı yaşıyorum ama yinede beni rahatsız ediyo yataktan çıkmak istemiyorum öğün öğün yemeklerimi yiyorum yemek yerken bulantı hissetmiyorum olan yemekten sonra oluyo. Halbuki az az ve sık sık yiyorum midemi de doldurmuyorum. Ama benim bulantım midemde değil kızlar benim bulantım resmen boğazımda. Boğazım bulanıyo desem daha doğru. Troidlerime baktırdım değerlerim normal. Ama bu boğazda hissettiğim bulantı hissi geçmek bilmiyo. Arada bi kayboluyo ortadan o zamanlar o kadar rahatım ki. Ama boğazım bulandığı zaman gün içinde 3 5 kere öğürme yaşıyorum kusmuyorum ama öğürüyorum. Öğürmeden sonrası zaten felaket canım acıyo gibi oluyo gögüslerim sızlıyo. Ne yaşıyorum ben böyle ? 😩😢
deletedmom6295 Neshaakin bulantı değil de tiksinti sanırım sizinki. yemeklerden tiksinip tiksindikçe daha çok bulantı yaşamış gibisiniz sanki allahım şifasını versin inşallah
Cans50 Canım ben de 10+4 üm ve çok bulantım var.Dramamine bende işe yaradı.Benim de yedikten sonra oluyor bulantım.nasıl geçecek bilmiyorum. SABIR.
Neshaakin Cans50 ciddi anlamda sabır işiymiş bu hamilelik. Bide benim bulantımın boğazda olması beni çileden çıkarıyo 😩
YldzBiden deletedmom734 benim bulantım 14 haftada bittiydi 26 haftalığım tekrar başladı sabahları oluyor genellikle
Neshaakin deletedmom6295 hiç bilmiyorum ki. Mesela ilk zamanlar kusma hissi geldiğinde zorlandığım zaman boğazıma dokunmamla kusmam bir oluyodu