Eymnnn Bence 2. El satışın bu forumda olması gerekiyor sizce de öyle değil mi happy kids de zaten anne olan herşeyi tam olan insanlar var. Ama burada daha yeni alışveriş yapan insanlar var. Sizce de öyle olması gerekmiyor mu asıl burda olsun ki insanlar uygundan alsın ihtiyacını
Eymnnn A_S_K saçma geliyor yani bana. Zaten ordaki insanlar ihtiyaçlarını almış ama burdakiler zaten maddi açıdan hepimiz zorlanıyoruz bebek odası ıvır zıvır derken en azından birkaç parçayı uyguna alırlar tam tersi olması gerekiyor
Eymnnn Büyüyen beşiğin var mesela orda ilan açtım herkeste var e nasıl satıcaz ne anlamı var orası anne olanların forumu haliyle herkeste temel ihtiyaçlar var ama burda olsa o beşiği belki ihtiyacı olan biri uyguna alıcak
NaimeYilmaz Hamile bir annenin satacak pek bir şeyi olmaz diye düşünüyoruz. Kids annesinin olur, bu nedenle kidste var etiketimiz ve orada da sadece anne-bebek kategorisine ait ürünler mevcut. İndirerek göz atabilirsiniz🙏
Eymnnn NaimeYilmaz ama burada olsa ihtiyacı olan anneler birçok şeyi uyguna alabilir ihtiyaç sahibi çok kişi var. Bence buraya da aynı etiket koyulmalı ne kaybedilebilir ki aksine kazanılır 🙂 Bence çoğu kişi de benimle aynı fikirde 🙂 bence bir anket sunun ve eğer çoğunluk evet derse buraya da 2. El satış etiketi konsun
NaimeYilmaz Eymnnn Ama ne satacaklar ki☺️ Dediğim gibi kids annesi satış yapabilecek seviyede oluyor. E hem buraya hem oraya açınca da iki ayrı uygulama çıkarmamızın çok anlamı kalmıyor. Yoksa anlıyorum ben de sizi elinizde ürünler var ama kidste satış yapıp oraya yönlendirmenizde sakınca yok mesela🥰
Eymnnn NaimeYilmaz açmıştım post burada moderatörlerden bir tanesi uyarı vermişti aslında yanlış birşey yapmamıştım ihtiyacı olan varsa çok uyguna vereceğim demiştim maksat bebekler faydalansın ihtiyacı olanlarla ihtiyacını görsün ama çok teşekkür ederim ilginiz için 🙂
NaimeYilmaz Eymnnn Benim demek istediğim kids hesabınızı söyleyerel oradan açtığınız posta yönlendirmek. Yine de sizin tercihiniz tabii, ben teşekkür ederim anlayışınız için🙏