EgesMomm Kızlar ben 18 haftalık oldum ilk gebelik ama hala hareket kıpırtı hiç bişey hissetmiyorum acele mi ediyorum yoksa 😅 sizler ne zaman hissettiniz 🌸
Nzr06 EgesMomm ben 18+3 te hissettim kasıklarıma doğru tekmelenme 21 haftalık olduk yarım saatte bir tekme atıyor kızım srtık çoğu gebelikte geç hissedilebilir merak etmeyin😌
Yzaman EgesMomm İlk gebelikte geç hissediliyor insan anlamıyor benim 2.hamileligim 15.haftada hissetmeye başladım şaşırdım kaldım ne oluyoruz diye 😁
Busra2013 EgesMomm ılk defa 3 gundur hıssedıom 2 gun 1 defa hıssedım bebekmı acsba dedım bugun tam net 3.4 defa hıssetım 19+2 de basladı hareket auan 19+4❤️
EgesMomm Nzr06 Ne kadar güzell 😍 bende 4 ay sabrettim 2 hafta geçmiycek gibi o kadar merak ediyorum ki o duyguyu🥰
EgesMomm Yzaman Ya bu ara sürekli bi damar atıyo gibi oluyor normalde olmazdı ama . Böyle bir şey mi oluyor acaba ben anlamıyorum😂😂
Yzaman EgesMomm Damar atması, gıdıklama gibi,kedi patisi dokunuşu gibi başlıyor sonra büyüyor tekmeler gerilmeler 😬😁 bu haftalar normal hissetmemeniz sıkıntı etmeyin 😊
Yzaman EgesMomm Medela şuan alt karında hareket ediyor bizimki damar atması gibi çok tuhaf bir his insanın tuhafina gidiyor 🤣
EgesMomm Gizgizgiz Ya ben doktora sordum bunu ama bu aylarda o etki etmez sonraki aylarda tatlı hareketlendiriyor dedi🥲
Ozlem14 EgesMomm ilk hamilelikte geç hissediliyormus. Benimde ilk hamileligim 17+3 hissettim ilk hareketlerini
ayselll123 Ya kızlar konusu değil ama bunun için de post açmak istemedim.acikcasi 🤗 0-3 aylık için 5-6 takım yeter mi acaba kışa denk geliyor doğumum kararsız kaldım biraz daha alsam.mi almasam mi diye
EgesMomm ayselll123 ya bence en az 10 tane olmalı😂 sürekli kaka çıkarcaklar ve kış olduğu için çabuk kurumaz kıyafetler benim fikrim. Benimde şubat marta geliyor çünkü
EgesMomm Asyaveannesi36 Maşşallah diyelim ozaman 💕 Benim ki ultrasonda daha 11. Haftada zıplama hareketleri yapıyordu sürekli durmadan. doktor şaşırdı😂 eğer çocuum hala aynıysa hissetceklerimi düşünemiyorum 😂
Dmteyll EgesMomm bende bugun 18 haftalik oldum geçen hafta sağ tarafimda pıt pıt seklinde hissettim bidahada olmadi sabirsizlkla bekliyorum disardan bile hissediliyordu eşim bile hissetti çok değisik bir his ☺️
EgesMomm Dmteyll Ya bende de içte damar atıyo gibi bişeyler oluyor ama tam olarak anlam veremiyorum😂 ya ne kadar sabırsızız demi 2 haftaya kalmaz hissederiz aslında🥰