Funda2735 Maideee1 hiç dikiş falan umrumda değil biliyor musun o muayenenin korkusu kaldı bende sadece Sende de ilişkinde ağrın olur muydu
Funda2735 Ensarefe canım korkutmuyoruz yanlış anlaşılmasın herkesin durumu farklı ben acı hissettim sen hissedeceksin diye bir durum yok yada sen hissetmedin diye ben İnşallah acısız geçer Biraz özel bölgeyle de alakalı bence
Maideee1 Funda2735 çok yakın arkadaşımda aynı şekilde altı senelik evli hala ağrı olur ilk giriste diyor ve iki normal doğumu var. O da aynı bizim gibi en çok çatı muayenesinde zorlanmis. İkincisi dikişsiz ve 3bucuk kilo doğdu çocukları.
Ozge2805 Maideee1 hiç hissetmedim valla derin nefes al dedi batikol döktü ve elle muayene etti çatın da güzel gayet uygun dedi
Gokce91 Valla ben pazartesi yaptırdım, acıdı. Ama biz aylardır ilişkiye girmedik o yüzden çok daralmış. Hatta doğumu tetiklesin diye girelim dedik acıdan kıvrandım, hala çok acıyor. 😲 hiç acı çekmemiştim şu zamana kadar
LeeSibella Funda2735 çatı muayenesini normal alet ile yaptı ve hissetmedim bile bazı doktor lar elini sokup yapıyor kız kardeşim den biliyorum ve çığlık atmıştı hatta özel hastane de olmasına rağmen bu artık çık ilkel Bi durum gerçekten anne adaylarını da korkutuyor ama bazı doktor lar da buna karşı alet var zaten elle muayene niye diyen doktor da var .. Bu yüzden hamile kaldığım da ilk bu soruyu sormuştum dr a ve çok gülmüştü dur daha 1 aylıksın felan diye🙈😅