Maideee1 Funda2735 benim muayenem pek te iyi geçmedi üç defa falan yaptılar doğumda şu an ikinci doğumum ama aklımda o muayene var 🙈 korkutmak istemem kimseyi herkesin farklı geçiyor kimi hiç hissetmiyor bile belki de bana kaba davrandılar bilemiyorum
birmavihikayesi Funda2735 çatı muayenesi bugün oldum hiç de acıyacak bir şey değil di hatta doktorum da çok şaşırdı daha önce oldunmu falan dedi Sadece derin nefes alıp kendimi hiç kasmadim çok da rahat geçti 3 dakika falan sürdü zaten
Seviillayy Maideee1 bence kaba davranmakla alakası yok insan kendini kasıyor ister istemez bide ilkinde başımıza ne gelecek bilemiyorduk bende ikinciye hamileyim ve korkuyorum o zaman gelemsinden :)
Kbraslan birmavihikayesi yarın 38 oluyoruz devlette muayene oluyorum ama hala yapmadılar hala bana çatı muayenisi anlamadm
Fafula Ozge2805 10 sn sürüyo canım biraz acıyo kendini kasmaa bacaklarını tam aç kasılma.. hiç acımıyo diyemem ama abarttıkları tibi değil
Ozge2805 Kbraslan ben 38+5 yarın yapılacak canım bu haftalarda yapılması daha iyi doğumu tetikleyebiliyor deniyor uygulamadada öyle yazıyor açıkçası
Maideee1 Funda2735 benim doğumum başlamıştı öncesinde olmamıştım. İlk defa doğum esnasında oldum. Suyum gelmişti 4 cm açıklığım vardı
Funda2735 Maideee1 evet canım yani parmak muayenesine dayanamadın normale dayanamazsın demeye getirdi
Angela Funda2735 Benimde ilkte 3 4 kere oldu ne yalan söyleyeyim iyi geçmedi her defasında rahat olmaya çalıştım ama fayda etmedi. Nitekim sezeryan oldum . Herkeste aynı olmuyor kimisi için baya kolay geçiyor
Maideee1 Funda2735 aslında doğumda yapılan müdahaleler hissedilmiyor sancidan dolayı. Yani bir açıklık muayenesi bir de sancı tarafı zor. Dikiş olursa da uyusturuyorlar. Tabi siz hangisinde rahat ederseniz onu yonlenin hakkınızda hayırlısı olsun 😘
Angela Funda2735 Bilmiyorum ki ama 42 haftaya kadar bekledim ben en son baktığında doktor kesinlikle normal yapamazsın dedi. Çatı olması gerektiğinden daha da darmis
Bebeksum Funda2735 hiç de acımadı öyle hissedilmiyor bile 5sn ancak sürüyor bence biraz insanlar abartıyor
Maideee1 Bebeksum sizin iyi geçmiş ama herkes bir değil benim acıdı yani yalan söylemiyorum ya da abartmıyorum 🙈
Seviillayy Funda2735 ben en çok korkum bu 2. Ye hamileyim o zaman hiç gelsin istemiyorum resmen doktor bana ilk muanelet unutulmaz derdi öylede oluyor belkide ben çok gerildim bilemiyorum ama benimki acımıştı hala o gerginliği yaşarım doktorda