Elif_Demir26 Bebeğimin ense kalınlığı 7 mm olduğunu ve down sendromlu olabileceğini söylediler deliricem. Var mı böle bi durum yaşayanlar?
Mrv1007 Elif_Demir26 mutlaka iyi bir perinatolog bulup muayene olun, riskli gebelik uzmanı oldukları için kadın doğum doktorlarımızdan cok daha iyi bir şekilde inceliyorlar. Umarım hiçbir sorun yoktur🙏🏼
Mervearc Bu alanda cerrahpasa perinatoloji profesör rıza madazli cok iyi ve en iyi riskli gebelik doktoru.kesinlikle ona görünmeden başka doktora gitmeyin tanilari ve söyledikleri net
Gulsumelif Baska bir doktora gidip hiç birşey söylemeyin ultrasona girin bazen yüksek olabilir bebek büyüdükçe yerine geliyor perinatologa yönlendirmedimi
Elif_Demir26 Gulsumelif perinstolog baktı aşkında üniversite hastanesi gittiğim ama çok da güvenemiyorum
Elif_Demir26 Ben 21 haftalık gebeyim ayrıca şekerim var şeker olduğu için bebeğimin büyük olacağını biliorum acaba diyorum bebek Hüyük ondan mu ölçümler de büyük çıktı
Mervearc Elif_Demir26 kendi doktorunuz sizi direk cerrahpasa perinatoliji bölümüne sevk ederse jhemen gidebiliyorsunuz rica edin yapsın oyle.. bu doktora normalde randevu bulmak zor ama orda bakıyor .numarası yok ama cerrahpasa perinataloji bölümü diye arastririn