g4mze Merhaba 5 haftalık hamileyim sürekli olarak süt ürünleri vs sağlıklı şeyler tüketiyorum. Ama midem çok yanıyor. Birde ekşimede var. Ne tavsiye edersiniz. Cidden çok kötüyüm.
Aayyssuu g4mze bir arkadaş paylaşmıştı soğuk salatalık çok iyi geliyor diye bir dene istersen canım 💐
Ze-ze Yarım çaybardagı ılık suya bir tatlı kaşığı şeker et güzelce karıştr iç. Ama alışkanlık haline getrme geçmiş olsn.
Mrvtnl g4mze maden suyu hamilelik boyunca tüketin 34. Haftamdayım mide yanmam hiç olmadı diyebilirim hafif olur gibi olunca hemen içiyorum maden suyunu kesiyor 😄🥰 tabi yinede araştırın veya sorun doktorunuza
g4mze Gizgizgiz zarar vermez dimi karbonat evde karbonat var ama yemek karbonatı mı bilmiyorum nasıl anlıcam kabartma tozu pakedi gibi pakedi var
Rukennur g4mze ben bütün yolları denedim hiç faydası olmadi doktorum pulcet yazdi çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum
Liyuzamom g4mze buz gibi suyu içiyorum ondan sonra yarı oturur konumda uzanıyorum öyle geçiyor dün gece uykumdan bu yüzden uyandım ve kalktım su içtim bu şekilde yaptım bi 20 25 dk sonra geçti
annesinin_beybisi g4mze bende de günlerdir mide agrisi var ama ne ağrı ne mide ilaciyla geçiyor ne kimyonla ne sekerli suyla yemek yedikten sonra oluyor