Papatya27 Kızlar gercekten memnun olan varmi almak istiyorum kızım gün icerisinde herşey döküyor her dakika süpürge cikarmak zor oluyor birde hamileyim hangi marka daha iyi yorumlarınızı bekliyorum
2cocuk1annee Papatya27 hayatı kolaylaştıran birşey anker eufy alabilirsiniz düşük bütçeniz varsa ama yüksek bütçeniz varsa xiaomi modellerine bakabilirsiniz
Glsh14 Papatya27 Xiaomi mop pro aldik biz nerdeyse bir sene olcak.harika bisey.her gun iyi ki almisiz diyorum elim ayagim isimi hafifleten en buyuk sey o.resmen en guzel buluşlardan biri kesinlikle al derim😊
Hayal11 Papatya27 Roborock s5 canım çok memnunum 6 aydır kullanıyorum süpürüp villada yapıyor mopu iyi 🧿
merakliblog Glsh14 ben size bişey sorucam. Bütün ev haritalanıyor ok. Fakat benim banyon eşikli oraya giremez, onu oraya haritasız koyup çalıştırma şansım var mı?
RumeysaNur34 Kesinlikle tavsiye ederim Roidmi Eveplus vacuum mop akıllı çöp toplama İstasyonlu hem paspas yaptırıyorum hem çöpünü bile kendi boşaltıyor
Tugce_53 RumeysaNur34 bugün ben de aldım roidmi evaplus memnunmusunuz ne kadar süredir kullanıyorsunuz internette iyi de kötü de yazıyorlar Allah’a emanet aldık sorun yaşamayız inşallah
RumeysaNur34 Tugce_53 evet ben memnunum canım bir yıl olacak alalı bir gün süpür bir gün sil mis gibi çekim gücü de çok kuvvetli zaten özelliklerine baktıysan bence pişman olmazsın
Glsh14 merakliblog Bence onu yapmayin.biz alirken magazadaki calisan bunu ozellikle soylemisti sakin yerden alip baska bi yere goturup koyup calistirmayn dedi.bi musteri boyle yapmis hemen bozulmus.benimde banyom yuksek esikli cikamadigi icin supurtturmuyorum
kucukhobby-11 merakliblog haritasız koymaktansa eşiğe kadar geldiğinde destek verin itekleyin ben öyle yapıyorum. Kafası dalsn karışmıyor. Yerden kaldırmıyorum
Bankacianne48 Papatya27 viomi se kullanıyorum hepsinin emis gücü nerdeyse aynı cnm harita özelliği vs farklı bütçeye göre seçip alabilirsin aldığımdan beri evimi hep temiz hissediyorum çünkü koltuk altı baza altı vs toz bırakmıyor büyük süpürgeyi de açmıyorum desem yeridir
mervesmd Kesinlikle İrobot combo fiyat performans ürünü , evimde de var kullanıyorum mükemmel elim ayağım oldu resmen ve şöyle diyeyim hem hamileyim hem 2 kedim var evde mükemmel iş görüyor , her evde kesinlikle olması gereken bir ürün
Sedaince Papatya27 xiomia var bende sabah çalıştırıyorum süpürüyor iyi oluyor ama çocuk bişey döktü hadi çalıştırayım olmuyor bilmiyorum çok hevesle aldım ama kafası falan karışıyor arada biyerlere takılıyor duruyor falan bazen iyi ki almışım diyorum bazen de aman bu ne senle mi uğraşacağım diyorum
Glsh14 Sedaince bence sizin birde fantom kirmizi supurge varya ondan ihtiyacinuz var.dokulen kucuk bi yeri hemen supurebilmeniz icin.bende hic akli karisma gibi bi furumu olmadi sadece yigenim geldiginde onune geciyor surekli sadece o zaman karisiyor.sizinde cocuklar onune geciyorsa o yuzden oluyordur
Pelit7 Papatya27 Kesinlikle hayat kurtarıcı ve imkan varsa her evde olması gereken bir alet. 1 yıldır kullanıyorum hele de gebelikte elim ayağım oldu. Roborock s5 max benimkisi hem süpürüp hem siliyor ama evinizde halı varsa sadece süpürende alabilirsiniz. Ben çok memnunum. Bir de kedimiz var her gün çalıştırıyorum yeri geliyor günde 2 kere ve asla robotun topladığı kılı tüyü normal elektrikli süpürgeler toplayamıyor o denli harika bir şey kesinlike tavsiye ederim
Sedaince Glsh14 ya neyden karışıyor aklı bilmiyorum çok sinir bozucu oluyor kızım önüne geçiyor ara da evet ondan da olabilir ama robot süpürge bence tek başına yeterli değil dediğiniz gibi kalbosuz dikey süpürge istiyorum birde aöa bütün evin tozunu falan da iyi süpürüyor robot koltuk altlarını falan hamileylen eğilip süpürmek imkansız yoksa
Berrycherry Papatya27 ben çok memnunum kendiminkinden ama evinizin şartları da çok önemli model seçmek için. Kaç metrekare ve tek katlı mı mesela bu iki krter çok önemli😊
Blossom Papatya27 Ben çok memnunum. Xiaomi mi vacuum cleaner modelini kullanıyorum. Evde 2 kedim var. İster istemez tüy oluyordu. Robot süpürge aldığımdan beri normal süpürgeyi 2-3 kez çalıştırmışımdır. Bel fıtığım var zorlanıyorum diye almıştık. Verdiğim paraya hiç acımadım. Sonuna kadar hak ediyor.