Aley01 handenur__ Amin kuzum çok teşekkür ederim ❤️ bende İkra Nur düşünüyorum 🥰🙈 kuzum Instagram var mı istersen uygun ise oradan yazabilirim
Momydemet Ben de 18+3 üm🙂 geçen gece saat 04.30 da sadece iki kere pıt pıt hissettim ,bilmiyorum bebeğin hareketi miydi🙂 merakla bekliyorum net hissedeceğim günleri
Lutfis_94 Aley01 çok normal 24 haftaya kadar hissedemeye bilİrsiniz çünkü ilk gebelik olduğundan karın kaslarınız sıkı 🤗
EgesMomm Aley01 Canımm daha yeni konuşmuşuz ben hemencik hissetmeye başladımm bugün süreklii pıtt pıttt bişiler oluyor içeride 😂😂 Sık sık olmaya başladı bugün özellikle öne doğru eğildiğimde oluyor farkettiğim kadarıyla sıkışıyor diyemi anlamadım😂🥰
Guler93 Zaten ilk zamanlar tekme hissetmeyi beklemeniz yanlış. Minik bir dokunma hissediyorsunuz. Pıt diye bir hareket. Ve uzun bir süre tekrar hissetmeyebilirsiniz. O yüzden de ilk hareket oldu mu olmadı mı anlamak zor.
2erkekannesiii 20 haftadayım Bi kaç gündür yenice hissetmeye başladım oda elimi koyunca ittiriyor gibi hareket