sivlimglsh Pahalı bir ürün yenidoğan için setini alayım diyorum trendyoldan bakıyorum yorumlara göz yakıyor Konak oluştu filan diyorlar kullananlara soruyorum sıkıntı yaşayan oldu mu
Deniiiza sivlimglsh o yorumlari ben de gördüm. Goz yakanlar orjinal ürün olmayanlarmis. Sorgulatinca orjinal olmadigi cikiyomus.eczaneden almak sart sanırım
Kubra2721 sivlimglsh trendyolda malesef sahte urun satiliyor 😕 eczaneden yada guvenli saticidan alip orjinalligini kontrol ettirin internetten
Merveb46 sivlimglsh ben yıllardan beri kullanıyorum kardeşlerim 10 yaşındalar onlar bebekken kullandık kendi oğlum 15 aylık hala mustela kullanıyoruz gayette güzel mustela bir marka ucuza getirmeye çalışınca orijinal olmayan ürün gönderiyorlar gidip eczaneden almanızı tavsiye ederim oynadığı 5-10 liradır
iki_minik_annesi sivlimglsh ben ilk bebegimde johnsos baby almistik fakat kirki ciktiktan sonra vucudu sivil sivil olmustu sampuan alerjisi dediler mustela aldik baya duzelmisti ama devam edince aile hekimi vucudunjn fazla sabunlanmasindan cildin yag tabakasini aldigimizi ve sadece suyla yikamamiz gerektigini soyledi ve sonuc duzeldi biz cok memnun kaldik hicbir sikinti yasamadik cok hasas ve alerjik oglum tam aradigimiz sampuan diyebilirim biraz pahali ama guzel yani tavsiye ederim
Kubra2721 Ben bugun dermoeczanemden setini siparis ettim. Firmaylada gorustum urunlerimiz orjinal elinize ulasinca kontrol ettirebilirsiniz dediler
sivlimglsh Merveb46 netten yorumlara baktım zaten mutlaka orijinal ürün olduğundan emin olup alıcam. Teşekkür ederim
Deniiiza sivlimglsh tabi orjinal orada. Ben civilden aldim biraz sıkıp denedim yüzümü yikadim hicbir yakma olmadı
Mavimucize Ben hepsi buradadan alıyorum ..1 yıldır kullaniyoruz hicbir yakma vs. Olmadı.. benegimde de konak falan hic oluşmadı. Biz sacini surekli tariyoruz konak olmamasi icin de.. Ama memnunuz yani tavsiye ederim..Ben hic eczaneden almadım..