Öncelikle biraz uzun olucak kızlar ama lütfen tecrübeli olan veya bifikri olan varsa akıl versin şimdi ilk betahcg 480 çıktı iki gun sonra yine bakıldı 998 çıktı sağlıklı dedi doktor 1 hafta sonra gel ultrason bakalım tahlillerin yapalım dedi sonra 1 hafta sonra gittim 2500 çıktı ve doktor dediki şimdiye 10000 i geçmeliudi 2 gün sonra yine bakalım değer düşmeye başlarsa zaten sağlıksız kendi kendine dusmesini bekleyelim ama az bı yükselme gösterirse dış gebelik dedi bugün tekrar gittim 3200 çıktı ve dış gebelik dendi ve beni sevk ediceklerini söylediler ben de orada ultrasona girmeden özel ilk doğumu yaptığım doktora gittim o da değerleri görünce dış gebelik dedi ve vajinal ultrason çekti ve bebek orada rahimde göründü kalp atışı bile vardi ve 6 haftalık olduğunu söyledi ben de diğer doktorun bu değerlerle bu bebeğin sağlıksız olduğunu söylediğini söylediğimde o tutunmaya çalışıyor biz yine de destekleyelim dedi proluton progestan verdi ama bu değer neden bu kadar düşük başina gelen var mı yani acaba bebek sagliksiz mıdır bu sıkıntı olabilir mi