pasaannesi6321 Ceylan55 umut vermek gibi olmasın ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum her iki bebeğimde de iki aylık olduğunda doktorlar kanda gördü
Selin12- Ceylan55 bence hamilesiniz adetten 5 gün gecikmesi hamilelik belirtisi oluyir geç döllenme olmuş olabilir o zaman testlerde gözükmüyor en etkikisi bir kan tahlili yaptırın sağlık ocağına gidip
Ceylan55 pasaannesi6321 canım sen bu şekilde olduğuna nasıl bir belirti olmuştu sende çünkü bende mide bulantısı idrar rengi veya başka bir belirti yok sadece şişen göğüsler gelemeyen adet senin belirtin neydi kanda Dr öğrendiğinde
Ceylan55 X_S_A kesin bir belierit görmek istiyorum kendimde o yüzden vermek istemiyorum yine negatif çıkar diye
X_S_A Ceylan55 mide bulantısı , kafa döngüsü , lavaboya gitmelerin artmışsa yani çiş çok yapıyorsan hamilesin kan testini yaptırdınmı daha önce?
Ceylan55 Adet olana yakın göğüs teki şişlik gider diye biliyorum ama bende bu şişlik gitmedi ve karın en altında batma da var
pasaannesi6321 Bahar86 ilk gebeliğimde evlendikten sonra adet olmadım sadece ayda bir bir damla kan haftada iki defa kan veriyorumdum çıkmıyordu göğsüm şişti sızlıyordu 2 ci gebeliğimde adetim 6 hafta geçti bir belirti yoktu
Ceylan55 pasaannesi6321 çıkmasa diye yine umutlanmak istemiyorum kendinde keisn belierit aramak istiyorum
pasaannesi6321 Ceylan55 umut allahtan bazıları gerçekten belirti yaşamıyor umutlandırmak istemem ama bir kan ver bence hamilesin kan verdiğinde post aç beni etiketle
Ceylan55 pasaannesi6321 ne kadar tatlı konuştun canım benim ya ama keşke inşallah salı kan veririm eğer hamilelik olursa seni etiketlerim
pasaannesi6321 pasaannesi6321 ceylanım senden ses çıkmadı çıktıysada ben görmedim test yaptımı yaptıysan sonuç