Minoo01 61_nur komando mu ? Biizmki batıya gelince cezaevine geçti ondan her akşam evde oluyor. Zor olmaz mı ya. Allah yardımcınız olsun 🙏🏽
61_nur Minoo01 batidq komando taburundqydi doğuya gelince jöh tabutuna verdiler özel harekat olarak calisiyo simdi
Minoo01 Btl2652 onunla beraber bende öğreniyorum kuzum. İnsan olunca çocuğu öğreniyor bir şekilde mecburen. ☺️🤷🏻♀️
Nzr06 Sibel_ozalaca04 sağ sağlım gelirler inşallah çok duygusalım evde yokluğu belli olunca izine de gelmedi zor olur ikimiz için diye 😌
Sibel_ozalaca04 Nzr06 Vala oyle öyle oluyor ama 50 gün kaldı diye geldi en azindan 50 daha bekleyemeyiz bide bebegimizin cinsiyetini beraber öğrenelim dedik canm
Birkullanici Btl2652 yani bende lojmandayım eşim subay genelde hep üsteğmen albay yarbay aileleri konuştuğumuz insanlar ama ben rütbe ayırmıyorum karşı komşum uzman çavuş ailesi onlarla da çok samimiyim bir astsubay ailesi görsem onla da konuşurum ayırmam
fatmanurakkus_ 12+2 haftalığız eşim şu an doğuda görevde ben de yolunu gözlüyorum. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun
seymaaaaanur Btl2652 Benim eşimde asker 14+2 günlük hamileyim su an görevde ocakta falan gelecek galiba Allahım hepsini korusun.. ♥️
Cocukgelisimci-biranne Btl2652 ohooooo çoookk var😅 Bitmez tükenmezler zaten😉 Valla askerin eşinin bir mesleği olsa da, olmasa da karşımda kocasıyla böbürlendiği an bozuyorum onu. Hiç lafımı esirgemem. En son söyleyeceğimi, en önce söylüyorum apışıp kalıyorlar karşımda.😄
goktugun_annesiii Btl2652 normalde 27+1 olmamız gerekiyordu dün kontrole gittiğimde bir hafta önden gidiyor dedi 28+2 yani tatlım 😇🤲
Nzr06 Sibel_ozalaca04 hayırlısı olsun inşallah cnm ben kendm gidip geliyorum hastaneye kontrollerime bakalım artık az kaldı