Elifnuraltunay kızlar 28+4 hamileyim uyurken artik sağ tarafima da uyuyorum solda ayaklarim uyusuyoo herhangi bi sorun yasar miyimm? sag tarafina uyuyan varmi benim gibi🙄🙄
Smyy Elifnuraltunay hep sol tarafta uyuyan olduğunu sanmıyorum , sağ ve solu dönüşümlü olarak kullanıyorum , arada sırt üstü yatarken buluyorum kendimi, 37 haftalığım,bi sıkıntı olmadı çok şükür😊
BarBeyzazer Elifnuraltunay sağ sol farketmez sırt üstü uyumamaya dikkat edin yeter bende 28+4 teyim doktorum sırt üstü yatma dedi sadece 18. Haftadan sonra Sağ sol farkedermi dedim hayır dedi 😊
Shrafra Elifnuraltunay ben fark edemiyorum uyurken sol yatıyorum çocuk sola geçiyo vuruyor sağa yatıyorum sonra uyandıgımda sırt üstü uyanmış oluyorum ☺️ Sorun olmaz nasıl rahat ediyosan öyle yat 34+5 iz bizde
EceAydn Elifnuraltunay ya benim doktorumda sağ sol farketmez; sırt üstü yatma yeter dedi. Bende daha çok sağ tarafıma doğru yatarım. Yine biraz sola yatmaya gayret ediyorum ama değişiyor işte.
Elifnuraltunay iyi bari cunku sirt ustu uyuyordum, artik dedim sirt ustu uyumaktansa uyusunca sag tarafima uyuyayim daha iyi 🙄
Anneyimm Merhaba kizlar :) ben sagimada soluma da yatsam yuz ustu yatiyorum sirt ustu yada sag solda yatamiyorum illa yuz ustu yatabiliyorum 18 haftalagim bi sorun olurmu acaba dr.danışmayi unuttum doktara gdnce soracaklarimi unutuyorum ya :)
Elifnuraltunay Anneyimm yuzustu yatilmaz diye biliyorum acikcasi cocuga baski uygularsin yaa 12 haftadan sonra buyuyor cunku🙄🙄
Anneyimm Elifnuraltunay öbür türlü uyuyamiyorum dalincaya kadar uyusam oyle desem uyku sirasinda sag veya sol tarafmda olsam uyanıyorum rahatszlik veriyor nasil alisicam :)
ardengunes Bence nasıl rahat ediyosan öyle yat canım ben öyle yapıyorum sırt üstü yatarken dizlerimin altına yüksek bi yastık koyup yatıyorum çok rahat oluyor zaten pozisyonunu bulamadığı n zaman rahatsız oluyosun yatamiyosun fark ettiriyor sen nasıl rahat hissediyorsan öyle uyu ☺
mucizemizibekliyoruzz Elifnuraltunay sadece sola dönük uyunmuyor ki heryerim ağrıyor o zaman. Ara ara sağa da dönüyorum mecburen