Esmaonur Fasulyeninannesi1 kahve hamilelikte fazla tüketilmemesi gerekiyor. Bende çok severdim dibek, Türk kahvesi, nescafe ama içmiyorum artık. Aşırıya kaçmadığın sürece problem olacağını zannetmiyorum
Nureylaa Fasulyeninannesi1 valla ben içmiştim bi kere bir sey olmadi ama siz yine de doktorunuza danışın kullanın
Fasulyeninannesi1 İçeriğinde Kahve, sahlep, kahve kreması, harnup tozu(keçi boynuzu), kakao, menengiç ve kakule bulunuyormus
Zehraspl Fasulyeninannesi1 Zahtermi o neymiski ilk defa duydum ama zaten dibek kahvenin icinde ne varsa yaziyo en iyisi doktoruna sor canim
Fasulyeninannesi1 Esmaonur ben de hic icmiyorum kahve bugun nedense canimin cekesi tuttu fakat iceriginde zahterin zararli oldugunu gorunce vazgectim artik 😀
Zehraspl Fasulyeninannesi1 demn baktim internetten aslinda cok faydali birseymis ama tiroidi olanlar ve gebeler kullanamazmis dogumdan sonra kullanicam ben onu saca iyi geliyomus kabizliga iyi geliyomus baya faydaliymis kekige cok benziyomus kara kekik derlermis cayi olurmus yemeklerde kullanilirmis yagi varmis yagini saca surdugunde saclarin dokulmesini engelleyip sac cikariyomus kesinlikle kullanmam lazim