Merve899 Busra032 ilk gebeliklerde oluyormuş doktorlar öyle diyor… Çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın… çok zor bir durum tekrar ilerde hamile kalırsınız inş. ÇOK geçmiş olsun
01rebirth Busra032 çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun bemde ilk hamileliğide 7 aylıkken düşük yaptım rabbim birdaha yaşatmasın inşallah🤲🏻
Ayseeeerum Busra032 hiç morelini bozma Bnde 3’5 aylık düştü sonda 2 ay sonra hamile kaldım cok şükür suan 24 haftalık gebeyim
aleynasamira Bende 6haftalıgım geç düşük dedi doktor Sağlıksız gebelik dendi kalp atışı yok yarın son kez muayne olucam eğer umut yoksa kürtaj :(
Tugbabuglem58 aleynasamira doktorlar daha iyisini bilir ama kalp atisini 9uncu haftada bile duyanlar oluyor cok erken boyle bi sonuc cikarmak icin bence biraz daha bekleyin
Busra032 Anne74 azdi bir anda çoğaldı beyazlı kırmızılı et parçaları geldi acile gittim hemen ama çok geçti 😭
Anne74 Busra032 çok üzüldüm arkadaşım. Allah yardımcınız olsun yine yaparsınız moralini yüksek tut. Yine gebe kalırsanda progesteron iğnesi var doktoruna söylersen başlar zararı yokmus