kubraakbas Kızlar 33+5 haftalık hamileyim sağ göğsümün alt tarafına denk gelen karnımın bittiği yerde avuç içi kadar uyuşukluk var 3-4 gündür fark ettim doktor randevuma 3 hafta var daha. Böyle bi şey yaşadınız mi ya da duydunuz mu sebebi ne olabilir? His yok orada bildiğiniz
Merveeeeekurt kubraakbas güzelim benim de sol kasığım öyle. Bebeğin başı aşağıda yatarken sola doğru yatıyorum istirahat halinde de sola meyilli yatıyorum orası öyle bir uyuşuyor kii anlatamam. Sağa yatınca bişey yok.Normal yani endişelenme.Doktoruma sordum.
tugsef33 Benim de sol göğüs altım aynı şekilde uyuşuk ve uyuyamaz oldum o derece canım acıyor bugün doktora gittim bebişin başı orda imiş o mideye baskı yapınca kaslarda uyuşukluk oluyormuş endişelenme yani yeri daralıyor tahminimce senin minnoşda ters pozisyondadır yine de doktoruna Bi danış istersen
kubraakbas tugsef33 benimki doğum pozisyonunda🙈 Agri,sızı bi şikayetim yok çok şükür zaten kaşırken fark ettim ben de ayaklarıyla vurduğu icin mi oluyo acaba benim de
tugsef33 Bizim sıpa da doğum pozisyonunda idi ters dönmüş umarım normale döner diye dua ediyorum 33 deyiz bizde, Olabilir canım ayağı dır belki baskı yapınca ister istemez uyuşukluk hissediyorsun çok garip birşey 😂
tugsef33 kubraakbas dönmez inşallah belli olmuyor ki son an da pozisyon değiştiren bebeler bile var olumlu düşünelim öyle olsun inşallah 🙏
tugsef33 kubraakbas aynen bende öyleyim bugün depresyona girdim hatta dönmezse sezeryan olursa korkusu sardı sağlıcakla gelsinler inşallah da işte normali en sağlıklısı umarım düşündüğümüz gibi olur 🙈🙈🙈