DH_5151 Spinal anasteziyle doğum yapan anneler bilginize ihtiyacım var genel anestezimi tavsiye edersiniz spinal mi korkuyorum bilgim yok ilk gebeliğim
Gonul_enes DH_5151 spinalde korkulcak hic bisey yok ignenin girdigi hic anlasilmiyor korkma arkadasim 42 gun once oldum, sezeryan
Cgdeem7 DH_5151 ben spinal oldum ve çok korkuyordum bende sizin gibi ama spinal derim korkulck bşy de yokmuş
1ErkekkAnnesii DH_5151 hiç korkma canım hissetmiyorsun bişey iğne yerini bile hissetmiyorsun neredeyse
Zhrafath DH_5151 2.5 yıl önce bende oldum canım dogumda hissetmiyosun zaten ayagını kaldırmanı vs istiyolar uyuştugunu anlamak için merak etme 😊 ikinci sezeryanım yine spinal olcak Allah izin veririse. Yalnız dogumdan sonra baş agrısı yapıyo bende yapmıştı bol bol su ve kahve tükettim bir kaç güne geçmişti.
Gonul_enes DH_5151 onu hic sorma arkadasim😔 bugun 42.gun ve ben 37 38 gune kadar ic dikis acici cektim, benim ameliyat sonram cok zordu.. ben 2 normal dogum yaptim bana cok koydu sezeryan acisi
DH_5151 Gonul_enes Allah yardımcımız olsun ne diyim çok zor şeyler gerçekten ikisi normal olmuş peki neden sezeryan oldunuz özel değilse normal daha iyi diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor
Gonul_enes DH_5151 kesinlikle normal bencede…tuplerimi baglattim oyuzden sezeryan oldum, ama keske doktorumu dinleseydimde normal yapsaydim 3 4 ay sonra gidip kapali ameliyatla tuolerimi baglatsaydim, ama olan oldu yaptim bi hata
Afynl_03 Bende spinal oldum 14 ay önce kesinlikle tavsiye ederim hiç bir ağrı sızı yok belden iğne olurken sinek ısırığı gibi sonra sadece çekiştirmeleri hissettim ağrı bulantı olmadı 10 dk içinde bebek çıktı sonra anestezi hemşiresi başındaydı uyutmamızı ister misin dikiş süresince dedi ben de kabul ettim uyandığımda yarım saat geçmiş ameliyattan çıkmak üzereydim