Ankakusu35 Sude-96 evet e bebeğin kendi ürünü Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi diye yazarsanız çıkıyor ben resim ekleme işini çok beceremiyorum:(
Roserose1 Sude-96 bunu sirf gorunusu icin aldim fakat 4 aya kadar kullanabildim sonra sattim suan chicco next kullaniyorum memnunum
Sude-96 Roserose1 ya gerçekten dört ay mı sürdü :( O zaman hiç bulaş mıyım yazık günah ya pahalı çünkü 400 falan olsa neyse görüntüsü çok tatlı ama gerçekten
Sude-96 Gamzeee__ Ben böyle tahta normal bir beşik odasını almayı tercih ettim kendi odama daha küçük bir şey düşünüyorum teşekkürler 🙏🏻
gzm6 Sude-96 buna bakabilirsin senin attığın tarzlarda sanki fiyat olarakta yanlış hatırlamıyorsam 850 civarı bişey olması lazımdı sanırım
Darkess Sude-96 ben de alisir diye korkuyorum . cok kisa tutucam yanimda yatirma donemini. 4-5 ayda direk odasina))
Sude-96 Darkess Ben de öyle istiyorum inşallah ama dediğim gibi o pozisyonda yatırırsanız size alışır büyük ihtimalle ayrılmaz yani ben yatak konusunu araştırırken hep öyle duydum
Gamzeee__ Sude-96 rica ederim bunun bi küçüğü var onu tercih edebilirsiniz 50*90 olan 0-2 yaş icin benim aldığım 0-5 yaş
Sude-96 Gamzeee__ yok canım teşekkürler ben sepet beşik gibi istiyorum yanları kumaş gibi falan 🙏🏻 Yine de sağol
sivlimglsh Sude-96 ben park anne yanı olabilen ahşap beşik aldım Pierre cardin markası hem anne yanı oluyor hem sallanabiliyor hemde kademesinden indirip park beşik gibi kullanılıyor tavsiye ederim.