Fadmet sedroj Ne yaşadınız bilmiyorum ama il şartlarında maalesef ki başka seçenek yok. Bu şekilde olumsuz şeyler söyleyerek orda doğum yapmak zorunda olan bizleri de olumsuz etkiliyorsunuz, zaten doğum başlı başına zorlu bir süreç
zumrutkarhn_47 Minigim24 bizim yakınımız olduğu için benle çok ilgilenirdi gerçekten çok iyi bir doktor bebeğim hareketsiz kalmıştı bir ara daha ben ona demeden o dedi bana bebek çok hareketsiz yatış verdi iki günde turp gibi oldum herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyor ben çok memnundum
Minigim24 zumrutkarhn_47 yaa çok teşekkür ederim bütün hastaları memnun diye duydum bu hafta gideceğim işte inşallah bizde memnun kalırız doğumuda orda düşünüYorum çünkü
zumrutkarhn_47 Minigim24 rica ederim canım 🥰🎀 bana doğumu yüksek fiyata söyledikleri için yaptırmak istemedim yani bebeğin sağlığı yerinde doğumum da hiç bir sıkıntı yok tüm kontrollerimi Şahin beyde yaptırdım gelecek hafta da doğumum var yani o kadar parayı boşa vermek istemedim o parayla gidip bebeğe bir künye yapacam daha iyi
Minigim24 zumrutkarhn_47 doğru haklısın tabi ki, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh kuzum, ne kadar dediler doğum ücreti?
Glr_123 zumrutkarhn_47 cnm mardin eğitim arastırma hastanesinde mi dogum yapacaksın.?bende düşünüyorum 33 haftalık hamileyim.2.sezeryanım.acaba doğumda genel uyutuyorlar mı bilgin var mı?
zumrutkarhn_47 Minigim24 amin canm çok saol hepimiz sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza 🥰🙏🏻 Doğum ücreti de bana 4.500 TL dedi
mutlufatos19 gulumse0611 ben geçen hafta sordum bana 4000 dediler normal doğumda 2300 dediler ikinci çocukmu olacak sizin çünkü ikincide değişiyormuş diyat
Portakalkokulum zumrutkarhn_47 doktor demedi ilk qiriste bı bölüm var doqum ücret bilqisi ordan veriliyo kan almanın yanında hemen ordan oqrendik yılbaşından önce sormuştuk aynı fiyat verilmişti sadece yılbaşından sonra fiyatlar deqisti mi die bilqi almak istedik ama deqismediqini söylediler yani yılbaşından öncede aynı fiyat verilmişti bize
zumrutkarhn_47 Portakalkokulum ben bizzat Şahin beyden aldım fiyatı ve bana 4.500 dedi doktor da kendi el parasını alıyor herhalde
Hwas snhstn ben riskli bir gebelik geçiriyorum eger ani bir kanama olursa sahin bey yapcak sezaryenimi. Nasil peki sezaryani sonrasinda cok agriniz oldu mu?
snhstn Hwas şahin beyi bilmiyorum bir de ben sezaryen olmadım malesef arkadaşlarım oldu onda da şahin bey de sezaryen olan yok malesef.