gokhande Gulshahs merhaba canm sorunla alakali degil ama bebeklerinin ikiz olsugunu ne zaman ogrendin yani kacinci haftada kalp atislarini ne zaman duydun
Gulshahs Gulshahs gokhande merhaba 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kan değeri biraz yüksekti haftasına göre 1 hafta sonra doktora gittim ve ikiz olduğunu öğrendik🙂
lkayRazgatLolu Ben iki gün önce bi tanesini kaybettim 😞 Allah diğer bebeğime sağlık versin 🙏🏼🙏🏼 Sizinkilerede🙏🏼
LittleMan lkayRazgatLolu yaaa nasıl yani kaç haftalıkken oldu .. nasıl oldu .. şuan çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin rabbim diğer bebeğinize sağlık versin
lkayRazgatLolu LittleMan 7. Haftada karın ağrısı kahverengi şeklinde kanama oldu bi kerede kırmızı kanama oldu. tutunma kanamasıdır dedi doktorum fln. Ama progestan fln oluyodum yani tutunsun diye herşeyi yaptım tutundu kese oluştu ama gitti. Doktorum zaten diğerinden küçüktü dedi😞
Dmlsnmzz Bende ılk ögrendıgımde 5 haftalıktım degerım 771 cıktı acaba ıkızmı dıe dusunmuyor degılım 😬😬😬
Gulshahs Dmlsnmzz doktoruma mesaj atmıştım sonucu o da bana şuan çok küçük 10 gün sonra gel usg ile bakalım demişti,gittiğimizde çift kese görmüştü☺ İnşallah öyledir🙏