AlpAslanbabysmom Epudralli normal doğum düşünüyordum bugün gorumcemle konuşurken ben yaptırdım cok zararını gördüm oglumda bende cekiyoruz hala dedi 😐 epudralli dogum yapıp zararını gören var mı sizinde çevrenizde 😳
Asafimmm AlpAslanbabysmom ne gibi zararını görmüş sezeryanda biliyorum ama normal doğumda nasıl oluyor ağrısız sancısız nasıl cıkıyor 🙈
Gonul_enes AlpAslanbabysmom ben yaptim 7 yil once, ne oluyomus ki ???hatta annenin beli agrir belkide oglu ne alaka
AlpAslanbabysmom Asafimmm belden yapılıyor sancı hissetmeden doguruyorsun zararları tam konuşamadık etkiledi dedi bende ustelemedim çok 🤷🏼♀️
AlpAslanbabysmom Gonul_enes yurt dışında valla gorumcem telefonda cok detaylı konuşamadık internette araştırdım sinirlere zarar veriyormuş birde kalbi yavaslatiyormus gibi sonuçlar çıktı bende bilen annelere sorayım dedim 🤷🏼♀️
Gonul_enes AlpAslanbabysmom yok be arkadasim hic duymadim, allah sukur hicde bisey yasamadik kizimla hamdolsun, herseyde oldugu gibi bi yan etki var oda oyle ama sen genele bakmalisim bence bu durumda… epidural gercektende prenses dogum asiri guzel