Adalina09 28+1 olduk bugün ve griple uyandım burnum tıkalı hap ilaç bişey kullanmadım sağlık ocağına gittim mandalina portakal gibi şeyler ye dedi hiç etkisi olmadı ne iyi gelir ne yeyip iciyim başka
Hayallerim95 Adalina09 akşamları kendine nane limon yap bide taze zencefil de at içine bol bol mandalina ye bende öyle atlattım 3 günde geçti şükür
Deletedmom5545 Adalina09 ben çok ağır atlattım 3 gün boyunca yemek yiyemedim Doktorum hamilelerin kullanabileceği antibiyotikten yazdı 3 gün onu kullandım geçti
Hilal-95 Hayallerim95 benmde kırgınlığım var nane limon sıkıntı olmazmı sabahdan beri su ısıtıyorm sıcak bsyler içmek için midem kalktı🤦🏻♀️
Hayallerim95 Hilal-95 hayır olmaz doktorum bana zencefil iyi gelir demişti nane limonunda bi zararı yok her akşam içerim Allah’a şükür bi sıkıntı olması öyle atlatıyorum çünkü ilaç içemiyoruz
Baharozdemir @“Adalina09”# çok geçmiş olsun. Ben de oldum üç gün surundurdu beni. Dr soylemiyle tyhlolhot kullandım o toparladı beni. 22 hf iken olduydum. Toplamda üç tane kullandım zATEN