Guneyinannesi1 Hareketsizligi yada az hareketli oluşunu hic anlayamıyorum benim icin hareket ediyorsa yetiyor ama burda okuduğum kadarıyla çok fazla dikkat ediliyor gidincede anlaşılıyormus bir sorun olduğu bilgilendirirmisiniz?
Hilal-95 Guneyinannesi1 takıp etmeye kalkınca etmıyor🤣 bnm aksamları daha cok mesela 10 felan nerde gece uyanıyorm bazen boşluğumdan çıkcak gibi oluyor sağlıklı olsunlarda ama saymak işi gerçekten piskoloji bozuyor bence
DemetF Guneyinannesi1 cnm genelde surekli hareket ettigi bir zaman vardir.Benim kizim mesala sabahlari acken ve kahvaltidan sonra otururken cok oynar eger gun icinde bu duzen bozulduysa ben oturur o zaman takip ederim.zaten birsey yiyip ictigimde illa oynuyor sende ona gore takip yapabilirsin ama zaten 29 30 dan once bebek hareketleri duzensiz olur deniliyor
Guneyinannesi1 Havva_Mavis26 bazen gündüzleri hareket etmiyor bazen geceleri çok karışık yani düşününce anlamam mümkün değil
kucukhobby-11 Guneyinannesi1 sürekli ayaktaysan hissetmen zor. Oturduğunda veya uzandığında anlıyorsun