gokhande Herkese merhaba bazı arkadaşlar beni tanır ☺️ Doğum yapalı 38 gün oldu 🤭 anca fırsat buluyorum malum 4 çocuk 😅 Suni sancı ile 4 saat de normal doğum yaptım. 2-3 dikişim oldu. Sorunuz olursa cevaplarım ☺️
yildiz_07 gokhande Allah analı babalı büyütsün inşallah, acısını yokluğunu göstermesin rabbim 🙏🏻💕Suni sancı anlattıkları kadar acı veriyor mu bir de hiç acilmaniz varmıydı ne durumda suni sancı veriyorlar şimdiden teşekkür ederim cevabınız için🤗
zynperkl gokhande öncelikle hayırlı olsun normal dogum için önerileriniz var mı 🥰 33+1 deyim ilk dogumum çok endişeliyim 🙈
gokhande yildiz_07 amin bütün yavrularımızı inşallah ❤️🙏🏻 3 cm açılmam vardı doğru nefes alıp verme ile sancıları hafifletebilirsiniz
gokhande zynperkl teşekkürler Allah kavuştursun inşallah sizinde 🥰 yürüyüş merdiven inip çıkmak çömelip kalkmak 👍🏻
yildiz_07 gokhande Cok teşekürler bir de kaçıncı haftada doğum yapmıştınız, ben şuan 37+3 haftalık gebeyim normal doğumun belirsizliği çok zor zaman geçmiyor ne zaman doğacak diye düşünmekten vakit hiç gecmiyor 😄
gokhande Sssssyyyy tabi herkes bir değildir inşallah herkesin kolay doğumu olur fazla uzun sürmedi 2 saat 3 cm ile geçti sonraki 2 saat içinde hızlı bir şekilde açılmam oldu
gokhande yildiz_07 38+2 haftalıktık doğum yaptığımda yatış yapmak ister misin diye sordu ebe bende kabul ettim devlet hastanesinde doğum yaptım bu arada
yildiz_07 gokhande bende devlet Hastanesi’ne gidiyorum yatışın yapıldığında doğumhanede mi yatırdılar yoksa odayamı aldılar ben doğumhaneden korkuyorum
gokhande yildiz_07 buradaki devlet hastanesinde doğumhanede odada bekletiyorlar 5-6 saat kadar daha sonra servise çıkartıyorlar