Merveonay Kzyrcnyl adetin en az 2-3 gün geçilmesi lazım canım bende yeni öğrendim gebeliği kan verdim 4 gün sonra idrar tahlili yaptım çıkmadı en son adetim geçikince 4. Gün idrar testi verdim çıktı meğer çok yeni olduğu İçin çıkmıyormuş 5 haftalık hamileymişim
2prens-annesii Kzyrcnyl Yani adetinizin gecikmesini bekleyin bence. Benim adetime 1 gün vardı kaset testte silik çizgi çıkınca ertesi gün kan verdim 26 çıkmıştı 2 gün sonra verdiğimde 62 çıkmıştı. Beta HCG 5 in üzerinde olunca pozitif sayılıyor biliyorsunuzdur hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻🙏🏻
Kzyrcnyl Merveonay adet günümü bekleyeceğim öyleyse. Umarım vardır. Normalde 1.20 çıkardı. Simdi 2.55 çıkınca çok mu yeni acaba diye düşündüm.
bbaskan Merveonay Adetim 8 gün geçti 2 gün önce kan verdim çıkmadı acaba küçük mü oyüzden mi çıkmıyor
Glsh14 Merveismail3 5 haftalik dediniz ya o yuzden sordum benimde adete 4 gun varken 29 cikti dun adet gunumde 150 cikti.uygulamaya gore 1 aylik diyor ama ben 3 haftalik oldugunu dusunuyorum
Trilece Canım merhaba aynı durum bende de var adetime 7 gün varken beta HCG 2.39 çıktı şuan 4 gün var beklemedeyim sen ne yaptın