G-S-E-Y Anneler arama butonu gelmediği için bakamıyorum eski yorumlara da bana yardımcı olur musunuz ? İnternetten büyüyen beşik alıp da memnun olan var mı ? Varsa hangi siteden ve ne aldata aldığınızı yazar mısınız?
llFatma G-S-E-Y ben beşik karşıyım ya park yatak alıp direk odasını kurcam baza şeklinde. Hevesin varsa da yardımcı olurlar belki üstte kalsın
Dilekcnkn G-S-E-Y Garaj home sayfasından aldım daha doğrusu mağazadan aldım ama garaj home dan geliyormuş yani güzel ama sunta
G-S-E-Y llFatma kızımın park beşiği var bu ikinci çocuğum park beşiği bir kaç ay sonra kızıma büyütüp yatak düşünüyorum ondan canım
G-S-E-Y Dilekcnkn hııı anladım canım ben biraz daha kaliteli bir şey düşünüyorum iki çocuk olunca uzun süre kullanmak için
Dilekcnkn G-S-E-Y Tabi imkan varsa muhakkak mdf birşey al valla bizim önceden vardı oda suntaydı sallanmıyordu ama 7 yıla yakın kullandık sonrada arkadaşımıza verdik bayada büyüktü şimdi bulamıyorum onlardan 🤷♀️
Dilekcnkn G-S-E-Y yok valla bizde hiç sorun olmamıştı baya uzun onuda kullandık dediğim gibi şu an arkadaşım kızına kullanıyor yatak şeklinde