Mom3834 Nurayselvii hastane cıkısı daha almayın bence, 3-4 takım yenidogan, 4-5 takım 0-3 aylık, 10 takım 3-6 aylık.. 3-4 tulum - biberon - gaz için damla . gögüs kremi, süt çayı, depend ped size, lohusa takım-terlik.
Nurayselvii Miniklimonum kiz kardeşim hep dalininkini kullandı bir sıkıntı olmadı canm beni durulma yaptırıcam yıkandıktan sonra ayriyetten
Miniklimonum Nurayselvii öyle mi bende istiyordum ana kötü alerjiler duydum diye kullanmamaya karar verdim kuzum ay bu site de güzel ama neye inanacağım şaşırıyorum bazen 😃😃
Nurayselvii merakliblog canım yüzünü örtmek için bende aldım ondan mesela uyurken isik gelir yüzüne örtersin veya bebek arabasında giderken fln ortulebilir
Gulsah1616 merakliblog püset ya da arabanın üstüne örtersin, havlu niyetine kullanabilirsin , kundak niyetine kullanabilirsin, örtü diye , çarşaf diye kullanabilirsin. Yani aslında hava alan bir yapısı olduğu için çok kullanışlı. Yıkayınca hemen kuruyor
Nurayselvii Miniklimonum yok valla canm kardeşim iki çocuğunda kullandı hala kullanıyor dalının Pembe kapaklı yumusaticisi tavsiye ederim🥰♥️
merakliblog Nurayselvii çocuğun yüzüne güvenli uyku mantığından dolayı bişey gelmesin boğulur diyorlar.
merakliblog Nurayselvii tabi canım merak ettiğim için sordum öyle diyorlar diye benim de ilk bebe herşeye inanıyorum😂
Gulsah1616 Nurayselvii göğüs pedi al sütün Akarsa korur. Beşiği için alez almayı unutma. Alt açma bezi al çok işe yarıyorlar. Ayrıca sana tavsiyem pudra alma gözenekleri tıkıyor. Bebek yağı yerine losyon al. Gece uyurken uyku tulumu giydir üstünü açtı mı derdi olmuyor. Kendine birden fazla atlet al çünkü çok değiştireceksin terin üstünde soğumasın. Ayrıca hemen biberona alıştırmak istemiyorsa anne sütü kaşığı var trend yolda çok uygun ben 25 TLye aldım çok kullanışlı. Onu tutmazsa biberona geçersin denemeye değer ☺️
mutlugebeee Nurayselvii bence en önemlilerinden biri uyku tulumu, birde herkesin yazdıklarına ek olarak reflü yatağı alabilirsin 🙏🏼 Bu arada biraz araştırdığım kadarıyla pudra kesinlikle önerilmiyor, bebe yağı yerinede losyon kullanın diyorlar🙏🏼