Merve71 Ben 10+6 günlük hamileyım gebeliğin 7. Haftasından itibaren cok sık acikiyorum az az sık sık yiyorum ama bu ara 15 dk bile olabiliyor 🙈 sizde böyle misiniz
tugbaninmucizesi Merve71 yemek yerken başka bisey yemek istediğim zamanları biliyorum 😂😂 yemek yerken acikanlardanim😂
Suhus000 Merve71 zamanla geçio o acıkma sonra normale dönüon sonra yine hiç doymuon sonra yine normalleşion 😀 değişik ya anlam veremiyorum ben sabahları karnımın açlığına uyandığımı biliyorum
BetlAkdenizKaymak Merve71 11+2 yim bende hala çok karnım acıkıyo sanki hiç yemek yememiş gibi hissediyorum hep kendimi
silakabadayi 10+2yiz bugün tam aksine benim hiç iştahım yok. İlk öğrendiğimden beri bu şekilde devam ediyor. İki lokma atınca doymuş hissediyorum ve midem şişiyor. 2 kilo verdim birde. İnşallah bu haftadan sonra düzelir.
Burcuoztrkk silakabadayi bende 8 haftalıgım benımde öyle bide açken çorbayı yemeği bol kepçe koyuyorum yarısına gelmeden doyuyorum şişkinlik oluyor anlamadım neden :)
Leyla07 silakabadayi aynen bende 8. Hafta içindeyim bulantı kusma dan mi ne anlayamadım bende iki kilo verdim :( bir tek kaşarlı tost yiyebiliyorum çok az
Merve71 Benim Allaha Şükür çok rahat geçti bulantim kusma tiksinti hiç olmadı sadece acikiyorum ve 3 kilo verdi m nasıl oldu anlamadim
silakabadayi Merve71 bnm bulantım vs diğer belirtiler olsun hiç birini yaşamadım☺️ Sadece yemek yiyemiyorum oda şişkinlikten kaynaklı
Deletedmom342 Bulantılarınız geçtimi acaba ?? Bizde 2 gün sonra 10 haftalık olucaz ama çok kötüyüm 3. Aydan sonra geçer diyolar ama hafiflemesine bile razıyım hiç bişey yiyemiyorum en önemli besinlerden tiksindim 😏😏
Happinessoon Deletedmom342 15 haftalığım bulantılsrım geçmedi ama çok hafifledi dr um bi ilaç verdi onun sayesinde iyiyim hamdolsun
OzgeKarakaya Deletedmom342 evet canim oyle diyorlar umarim geçer benimde 8 haftanin sonundan suana kadar zirveye ulasmis durumda. 10+5 deyim
Deletedmom342 Merve71 benimde 8. Haftama kadar hiç bişeyim yoktu ne bulantı ne tiksinme ama 8. Haftadan beri çok fena oldum benim de aabah bulantılarım yok hiç uyandıktan sonra başlıyo 😐😐
Merve71 Deletedmom342 Hmm bide beni m bacaklarım ağrıyor ayaklarımın altı yanıyor resmen adet günlerim de temelli azi yor sen de oluyor mu
Merve71 tugbaninmucizesi aynen bende öyleyim yerken başka birsey aklims geliyor bir bakmisim onu bırakıp diğerini yiyorum 😂😂😂
silakabadayi tugbaninmucizesi ay keşke bnmde öyle olsa da azıcık kilo alsam ☺️ Gün geçtikçe millet kilo alır ben zayıflıyorum.