Esraaer çok teşekkür ederim ❤ ilk 4 ay ay ay cekildim hatıra kalmasını istedim eşimde 4.5 aydan sonra hafta hafta cekelim dedi hafta hafta çekiliyoruz, hamilelik sürecim normal rutinde gidiyor düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım günüme 3 gün önce varken uykum gelmeye başladı ve sonra hamile olduğumu öğrendim, hiç bulantı kusma yaşamadım doktor sansli ailelerdensiniz demisti , hamilelik sürecimde hayalim bebek gelişim kitapları okumakti öyle yapıyorum vakit buldukça, kızıma hazırlıklar ile geçiyor süreç ihtiyaçlarını tamamladik cinsiyetini 14+4te öğrenmiştik sonrasında alisverisl3rini hallettik , bende bir yandan battaniyesibi ördüm isimli kapı susu ve emzik ucunu yaptım anne kız bantlarimizi hallettim terligimi süsledim derken şimdi de dagitmalik hediyeliklerini yapiyorum zaman varken hepsini yavaş yavaş hallediyorum ❤ bende kızıma dış çekim için aldığım kiyafeyle ay ay hafta hafta çekılıyorum hatıra kaliyor , sizde kendinizi toparlayinca daha onumuz de zaman varken cekilirsiniz , insallah bu surevten sonra cok guzel gecer hamileliginiz🧿🧿🧿