_ipekkkkk rengarenkduduv Olabilir kiminin iç karnı geniş hiç belli olmuyormuş benim belli bayaa ama daha çok büyüsün istiyom 😂😂 6. Aydan sonra da çok büyüyor diyorlar
_ipekkkkk Miniklimonum Benimde o haftalarda öyledi hala alt kısım daha çok anca yukarı çıkıyormuş 😊🤷♀️ bakalm yaşayıp göreceğiz 😀
_ipekkkkk Smyrayldrm Olabilir ilkler geç çıkıyor derler gerçi benim karnım varda tam büyüsün istiyorum hemencik ilk hamilelik ondan 😀😀
Smyrayldrm _ipekkkkk 🤭🤭oyy bende senjn gibiydim merak etme cbk buyuywcek cnm saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 🙏
denizinnannesi _ipekkkkk _ipekkkkk acele degilde ic karnijiz genisse benim gibi belli olamz bende erken ciksin istedim hep ama cikmadi iyikide cikmamis bu hali bile zorluyor
SekerAnne _ipekkkkk ilk gebelikte geç çıkıyor canım 4. Aya girerken sanırım , şimdi 2. Benim daha erken belli oldu
_ipekkkkk SekerAnne Demekki farklılık gösterir 1.2 diye 😀 Bakalım hayırlısı artık tatlı tatlı kaşınıyor zaten büyüyor herhalde diyom
_ipekkkkk denizinnannesi Yok geniş değil baya var karnım 😂😀 ben hemencik 9 aylık gibi büyüyecek saniyom nebilim ilk gebelik 😂😂 öyle valla simdiden zor naparız bilmem
_ipekkkkk mom8327 İnşaÂllah çok değişik duygu 😁 Az az hissediyorum bazen irkiliyom çok hareket edince naparım bilmem 🤷♀️
MerveNur- _ipekkkkk 23ten sonra bi anda daha da büyüdü şu an 25teyim cidden göbekli amcalara benzedim 😂
_ipekkkkk MerveNur- 😂😂😂 Bakalım bende 24+0 gitcez bu gece Doktor 28 haftada daha çok artık hissedersin dedi şimdide hissediyorum da bakalım hayırlısı artık 🤲🌸
MerveNur- _ipekkkkk hareketleri diyorsan ben 25teyim ve baya canlandı geceleri bile uyku sersemi bazen hissediyorum vurmalarını bazen şaşırıyorum vuruşuna tekvandocu yapcaz onu😂😂
_ipekkkkk mavi_kus O maşaÂllah çoğu gitmiş azı kalmış 🤲🌸 Demekki iç karnınız geniş kiminin yapısından herhalde Benim öyle değil 2 aylıkken hemencik çıkmıştı zayfm bide ondan herhalde
_ipekkkkk mom8327 Amin cümlemizin inşaâllah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin Rabbim🤲🌸
_ipekkkkk MerveNur- Ooo maşaÂllah cinsiyeti ne 😊 Bende yan yatınca çok hareket ediyo gece kurtlu mübarek 😂😂