Annebebek000 Benim ilk oglum 37 den sonra kilo almamisdi bu cocugumda mi boyle olacak diye tedirginim Haftasi geriden geliyor kilosu da dusuk 37 de gidip de 39 da falan 200 300 gr alan anneler var mi
ilkgozagrimhavinim Annebebek000 benim 30.haftadan sonra yavaşladı😔 32de 1800kgdı. 33 ve 34te de 1800kgdı. 35 olduk şuan 2200. Ama gelişim geriliği var. Normalde son haftalarda plesanta yaşlanması sebebiyle veya suyu azaldığı için kilo alımı yavaşlıyomuş. Çoğu hamilede oluyor sanırım. Ama benim ne plesantada ne suyumda sıkıntı yok. Yinede almıyor kilo
Annebebek000 ilkgozagrimhavinim almaya baslamis annesii doguma kadar 300 gr kadar daha alsa keskee hatta daha fazla alsin insaAllah rabbim en iyisini bilirrr dogunca alir insaAllah
Tubiikkoo ilkgozagrimhavinim evet canım bende su azlığı var sınırın biraz üzerinde bizim kilomuz da 2200 demişti çarşamba günü doktorumuz ama gelişim geriliği yok dedi ne ileri de ne önde de dedi siz neden gelişim geriliği olduğunu düşündünüz doktorunuz mu dedi
ilkgozagrimhavinim Annebebek000 sağlıkla doğsunlarda canım onları küveze göndermeden kucağımıza alalımda doğduklarında alırlar inşallah🙏🏻
Annebebek000 ilkgozagrimhavinim aminn insaAllah bi akrabamiz var 32 haftalik dogum yapti hemde 650 gr bebek zaten ne zamandir anne karninda kilo almiuordu suan iyi 20 gun oldu dogali kuvezde kilo aliyor Beterin beteri var o yuzden saglikli dogsunlarda eninde sonunda buyurler
ilkgozagrimhavinim Tubiikkoo kaç haftalık 2200 kg şuan? Canım benim kilosu az ilerliyor diye perinatolojiye yönlendirdi. Ordaki prof 2-3 hafta gelişim geriliği olduğunu söyledi. Karın çevresi özellikle geri.
Annebebek000 mommasBoys doktorunuz bu konu hakkinda bise dedi mi acaba su azligi veya kordon dolanmasi falan varmiydi 1 hafta arayla kontrole gidince mi kilo alimi yavaslamisdi
Annebebek000 Annesed bazi annelerde 30 35 arasi gecerli o gram araligi 36 37 den sonra yavaslama oluyor diye duydum
Tubiikkoo ilkgozagrimhavinim bizde su azlığı için gittik perinatolojiye 34+3 te 2200 dedi ben az mı hocam diye sorduğum ne az ne fazla haftasında dedi bana da
mommasBoys Annebebek000 hayır hiç bi problem yok suyumda gayet iyiymiş, öncesine kadar baya iyi gidiyordu kilo alımı sadece bu hafta bi düşüş var dayanabilirsek eğer önümüzdeki hafta ne kadar alacak merak ediyorum