Dilekcnkn Mrvehamzaoglu Belden mi karından mı ne kasıklara doğru şiddetin artması gerekiyormuş benimde pazartesi yatışım yapılcak fitil ile başlatacak doktorum 38+5’im ne açılmam var ne sancım
Mrvehamzaoglu Dilekcnkn Belimde ve ağrı var sadece şuan , benimde acilmam yok pazartesi bende suni sancı alicam acilmam varsa yoksa sezaryan olcam bilmiyorum bu iki günde gelir inşallah
Dilekcnkn Mrvehamzaoglu Hayırlısı olsun canım benimde hep akşamları belim ağrır pilates varsa evde otur üstüne belinin ağrısına iyi gelir birde hırka falan giyin üşütme
Denal Mrvehamzaoglu takipte kal doğum belirtisi gece bile sancin baslaya bilir bnm öyle olmuştu 40+1de bir gün öncesi bel kuyruk sokumu da bir ağrı gece 03.30da sancı ile uyandım beş dk da bir geliyordu
Mrvehamzaoglu Dilekcnkn benim ağrı olmuyordu dün çok yürüdüm belkide ondan ağrıyordur valla şuan dediğin gibi plates topunun üstündeyim belki acilmam olur diye 😂
Dilekcnkn Mrvehamzaoglu valla ben kaç gündür squat yapıyorum pilates kullanıyorum yok anacım bana mısın demiyor nst ye giriyorum ağrı 0 yani böyle birşey olamaz 😂😂 en sonunda doktor pazartesi başlatalım dedi doğumu
Mrvehamzaoglu FatmaNur_ keyifleri yerinde demek ki bu sıpaların gelmek istemiyorlar 😂erkek çocukları geç doğar diyorlar dogru galiba 😂
Dilekcnkn Mrvehamzaoglu İnşallah diyicem de 😂 benim koca laf eder 😂 tam düğün üzeri birde sadıç oldu 😂😂diyor kendini sakın yorma sürekli dinlen
Mrvehamzaoglu Dilekcnkn Hahaha aman düğünde doğurayım deme tut içinde 🤣🤣bende kaynimin düğününe gittim herkes aman bugün doğurma deyip durdu sanki elimde olan bişey 🤣
Dilekcnkn Mrvehamzaoglu Hahaha aynen yaa yok düğüne gitmiycem zaten kaynanamda dedi gel dedim anne oğlun izin vermiyor 😂birde kalabalık hiç riske atamam kendimi 😂
mislinaninannesi Mrvehamzaoglu ilk gebeligimde bana da düğünde sakın doğurma dediler düğünden 1 gün sonra hastaneye yattım 2. gün doğurdum 😀😀