Arkadaşlar normalde 3 cü doğumum olacak ama bu sene çok dikkatimi çekti muayene ücreti 1 ay içinde 185 fen 235 TL oldu neyse dedim doktorum iyi ayda bir bişey olmaz sonra Sağlık ocağında yapılan tahlilleri bile hastanede yaptırdılar 125 140 falan tutuyordu ona da tamam dedik sonra 2 Li test falan oda dedik zorunlu yapalım önemli yani Ondan sonra haftam itibariyle NST çekilme zamanı geldi baktım diyor 20 TL nst ücreti ona da tamam dedim ama baya bi gözüme battı yani Sonra doğum için gün aldık 10 gün sonra da gel kontrol olarak gireceğiz dedi ücret vermezsin ama kan tahlili lazım Neyse vezneye gittim 125 TL dedi bende dedim ben bunu sağlık ocağında yaptırırım sonra sekreteri aradım dedim böyle böyle yok olmaz hastanede yapman lazım yoksa doğuma giremezsin kan tahlilini devlet görmek istiyor sonra ertesi gün gittim kan verdim Bugünde sağlık ocağına gittim hocam sağolsun çok iyi dedim hocam böyle böyle oldu dedi ki aynısı test olarak yağıyoruz devlet olarak da sisteme düşürüyoruz vallahi hocam dedim çok şükür ki doğuma gidecem bu attıkları son kazık oluyor dedim baya güldük 🤣🤣🤣🤣 gülüyorum ama çok gıcık oldum yani sizde de böyle mi ilerledi nst falan ücret veriyor musunuz