ogluileannesi Ben niye isim koyamıyorum, karar veremiyorum😞 çığlık atacağım artık. GÖKALP ,BARLAS, ARTUN bunlar nasıllll 🥺
373437 ogluileannesi yani pek hoşuma gitmiyor bu isimler sanki kaba gibi duruyor tabi ki kötü isimler değil ama bir sürü güzel isimler var zamanınız varsa içinize sinsin biraz daha bekleyin
Deryaiso ogluileannesi valla ben ismi çocuk seçer inanışında olan biriyim çünkü çevremde hep bu olayı yaşadım kendi ismim de öyle olmuş ama tavsiye derseniz bence içlerinden en güzeli gökalp
minikkusummm ogluileannesi ay bizde 29 haftanin icindeyiz hala karar veremedik 🥲 Anıl yada Aras düsünüyoruz sizce hangisi daha güzel 😄 Sizin söyledikleriniz arasindan Gökalp olabilir gibi geldi
ogluileannesi 373437 30 haftalık olduk. İsmli hastane çıkışı vs yaptırmam lazım artık 😞 sizin önerileriniz neler mesela
Deryaiso ogluileannesi kardeşime 4 ay boyunca Tunahan ismini seçtik annemin karnında öyle sevdik doğdu kulağına okunacağı zaman bi aile dostu Buğra da güzel isim dedi dedem tek başına o isim anlamsız Buğrahan olsun dedi öyle oldu . Bana 5 isimden Bedia yı seçmişler ezan zamanı derya daha iyi deyip koymuşlar yiğenime çok isim aradık hatta ismila da karar kıldılar Ferhan nasıl olur dedi babam ablam kızın yüzüne baktı aaa evet Ferhan bize verahlık neşe getirir deyip Ferhan koydular 😅
Hande1 denizinnannesi esimin yegeninin ismi deniz olmasa kız ya da erkek net deniz koymustum cocugumun ismini 😘💙
Nicuhemsire-anne Ben ismin karakterini etkiledigine inananlardanım. Mtlaka anlamini düşünerek koyman tavsiye ederim. Benim oğlumun adı Yusuf ayaz . Gercekten adını taşıyor. 🤭 simdi ikinci bebeğime hamileyim cinsiyeti henüz belli değil ama yine bu mantıkla isim koyacağım anlamı cokk önemli benim icin
minikkusummm Esmaonur esiminde gönlü Anıldan yana, oda diyor daha sakin akilli mülayim bir cocuk gibi geliyor bana diye 😄
Fasulyem2 Soyadınıza en çok hangisi yakışıyorsa onu seçin sadece isim arasından gökalp kulağa hoş geliyor sadece alp de olabilir
Miniklimonum ogluileannesi DemirAlp , Mete , BaturAlp , Yiğit Efe , Arden , Deniz Aslan , Deniz Mahir 😉❤️❤️