Partk Mrtnurr 28 dede şeker yüklemesi var sen bunları not et o söylemesede gittiüinde sırası gelen işlemi söyler ne zaman geleyim dersin devlet hastanesine mi gidiyosn
Partk Mrtnurr oo canm yaa doktor söylemedi tmm da sen hiç mi arastrma yapmadn ki sağlık ocagna git hamileleğini bildir orda yapacaklar asıyı
Emineymen Mrtnurr doktorum kontrolden sonra şu gün gel diyordu Doğuma yakın 15 günde bir haftada bir çağırmıştı o belirliyordu
Partk Mrtnurr canm sen bi doktorunla konıs beni bilgilendirmiyosnz de yani ikili testi ayrıntılıyı asıyı difalan nasıl söylemez bi de özel hayret ettm böylemdevam edesede değiştr doğum zamanı daha zor olır sana
Mrtnurr Oykuzey saglık ocagında kaydım var sanırım ararlar bilmiyorum bakalım görücez. Çok teşekkür ederim ayrıntılıyazdıgın için ❤️
Mrtnurr Partk bende işte burdaki bayanları görünce e doktrdan şüphe etmeye basladım yani oyüzden sormak istedim o yüzden yani sonucta ben hiç bieşey bilmiyorum bi ikili testisöylemişti yaptırmayı düşünmüyorum demiştim okdar sonra işte ne zaman gelmem gerektigini falan hiç söylemedi hatta her an doktora gelmek gerekmez her hangi sıkıntı yoksa falann dedi yani bende bi kaldım emin olamıyorum ve burda tanıdıgım pek kimse olmadıgı içni bana doktor önerisinde bulunan biri olmadı onunda sıkıntısı sanırım
[silindi] Mrtnurr bana şu ana kadar bir ay sonra gel dedi hep 32+4haftalığım bundan sonra ne der bilmiyorum Sanırım son aylarda 2haftada bir görmek istiyorlar
Partk Mrtnurr anladm canm sen bi dahaki gidişte güzelce konus neredesin hangi şehirde belki aynı yerse oldugun biri çıkar doktor önerir
Aybukealtintas Mrtnurr Benim doktorum 1 sonraki ay ki randevuyu kendi sistemi üzerinden veriyor kontrole gittikce
Duygue Mrtnurr senin haftalarda ayda bir çağırıyodu doktorum o nasıl bi doktorki takip etmiyo zaman vermiyo değiştir bence ilgili birini seç
EceAydn Mrtnurr ben 21. Haftadayım doktorum söylüyor bir dahaki kontrol tarihimi. Genelde şuanda ayda bir kere gidiyorum. Testimi de o gün yaptırıyorum zaten varsa tabi. Zaten son zamanlarda artıyormuş kontroller. O zaman daha iyi takip etmek lazım
KezibanUan Mrtnurr canım 22. Haftanda senin detaylı ultrasona girmen gerekiyor. Beni doktorum ayda bir çağırıyor. 35. Haftadan sonra haftada bir geleceksin dedi.
Hgemr Mrtnurr drum 4 hafta sonra görüşürüz diyor1 her kontrol sonrası . Eğer sizin drunuz söylemiyorsa siz mutlaka sorun,başka konularda da aklınıza takılanları sorun, yoksa insan kafasında kurup duruyor.