deno1 Daha geçen hafta aldık ama meğersem tarihi bitmesine 2 gün varmış buzlukta bugün bakayim dedim geçmiş 4 5gun tarih çıkarılıp yenirmi acaba
Omerhatice deno1 yani gene siz bilirsiniz ama buzlukta olduğu sürece ben yiyorum yapıyorum yani kasabtanda aldığımız bazen taze olmuyor orda duruyor Buzlukta olduğu sürece 6 Aya kadar süresi var diye biliyorum ☺
Dilara0638 deno1 daha önce alsanız sizin buzlukta tarihi geçmiş olsa belki önemli olmazdı ama markette buzlukta durmuyor normal dolapta duruyor bence tehlikeli olabilir bilemedim 🤷♀️
Denizyildizii deno1 birazdaha süresi olsaydı buzluğa atmadan önce o zaman bozulmuyor. Ama zaten 2 günü kalmiş atilma zamani gelmiş bence yemeyin
Dygrd deno1 geçen haberde de çıktı kadın buzluktan çıkarmış önceden yemiş biraz kalmış onu buzluğa atmış sonra annesi gelmiş yemişler hangisiydi hatırlamıyorum ama olmuştu biri gıda zehirlenmesinden yeme boşver bence
sivlimglsh deno1 internetten bakabilirsin tavuğu buzluğa atıyorum tarihi geçse bile tüketiyorum ama aylarca bekletmiyorum tabi ki