DerinMavii Hamileliğin basından beri dis eti sismesi ve kanamasi yaşıyorum geçmiyor dişçiye de gitmedim hep erteledim ama artık her sabah uyandığımda kaniyor
Oznrasl DerinMavii bendede var canım o sorun ama bir türlü geçmiyor ben sensodiyne kullanıyorum birde karbonat ile garlara yapıyorum ama süt içmeye çalış canım çünkü bebek annedeki kalsiyumu aldığı için dişleri etkiliyor
Ozge2805 DerinMavii ben hamile kalmadan önce temizletmiştim hamilelikte cidden çok önemli diş sağlığı yinede doktorunuza bir danışın gitmeyi deneyin evde bulunacak bir çözümü yok
Zeynepnurr DerinMavii canım en etkili yöntem tuzlu suyla gargara yapmak dişlere Ve diş etlerine çok iyi geliyo
Gizemmihra DerinMavii diş eti şişmesine tuzlu gargara iyi gelır düzenli fırçalayın macununuz markası iyi olsun kanama bende de oluyor fırçalarken
brvnsubasi DerinMavii dişçiye gitmeden o sorunu macunla gargarayla çözemezsin malesef.. genelde diştaşından oluyor diş taşı temizliği yapılır ve rahatlarsın uzun süre kanama olmuyo bi daha
Oznrasl mutlufatos19 olabılır cunku benek kalsıyumu anneden alıyor ve bu seferde annenın dıslerı kötü oluyor hatta kayıplara kadar gidebilir
kurabiyemmmm Benimde feci şekilde kanıyor ve diş etlerim uzadı. Geçen ay doktora bu durumdan bahsettiğimde osteocare yazdı, tam olarak kanamam geçmedi ama azaldı. Kutu bitince etkisini tam anlamıyla görürüm sanırım.
candanx canım aktardan karadut özütü al sulandır iç geriyor ben onunla geçirdim hamilelik dönemini yemek yiyemiyordum diş etlerimin şişmesinden. hem hamilelikte çok faydalıymış karadut özütü. diş etinde de inanılmaz etkili.
Mltmsncn Bende de aynı sorun oldu. Hamileliğin 3. Ve 6.ayında diş taşı temizlenebilir dedi dişçim. Diş bakımıda cok önemli hamilelikte.
Miniklimonum DerinMavii dağ kekiği kaynat demlendir pamukla dişlerine etlerine sür diş çekilmesini bile düzelten bir tedavidir araştırabilirsiniz ❤️🙏
Alya2733 DerinMavii bebek bütün kalsiyumunu ve vitamini alır sömürür komple canım normal kanaması sana doktor kan alır tahlil yapar kanın eksik se demir eksiği varsa ferrum yazar vitamin yazar git ihmal etme sağlık ocagına git benim de kanıyor Du çünkü iyi biliyorum