AnsZey Sevgili annişler, aranızda perenatolog muayenesi olan var mı? Ya da duyan, bu konuda bilgisi olan? Giden annelerim bilerek mi gittiler, herhangi bir risk üzerine mi gittiniz?
Deryaiso AnsZey peritonolog mu demek istediniz anatomi taraması için olan başka bir bölüm mü perenatolog
Acemi_anne61 AnsZey 18-24 arası haftalarda yapılan detaylı ultrason perinatoloji tarafından yapılıyor zorunlu değil ama artık herkes yaptırıyor. Onun haricinde gebelikte riskli görünen bir durum varsa bildiğim kadarıyla kadın doğum doktoru da perinatolog incelemesi isteyebiliyor
2melekannesi_ AnsZey önceki gebeliğimde riskli olduğum için gitmiştim sorularınız varsa sorabilirsiniz
Defne0 AnsZey ben gittim doktorum birşeyden şüphelenmişti ve beni perinatologa yönlendirdi perinatolog doktorumda fetal MR yaptı çok şükür sonuçlarım temiz çıktı
AnsZey 2melekannesi_ 2′li testim düşük riskli çıktı 22.haftada git dediler bekliyorum umarım bir risk gözükmez
Dobiskoutku En başından beri Gazı üniversitesi , perinataloji bölümüne Prof. Deniz Karcaaltincaba’ ya gidiyorum. Kendi isteğimle randevu aldım ve çok memnunum çünkü her seferinde en en ayrıntılı ultrasonu yapıyor , her gittiğinizde detayliya girdiğinizi düşünün 🌿
EdizEliz Dobiskoutku canım sağlıcakla kucağına al bebişini inşalalh hocamızdan randevuyu nasıl alıyoruz. Benim de aklımda olsun. Ayrıca doğumu gazi de yapıyor değil mi. Ücret konusunda bilgi aldın mı doğumda devlet hastanesi diye sezeryan daha uygundur galiba
Gulerkaya AnsZey Merhabalar ikiz gebelik 29 haftamdayim bebeğimin biri 3 hafta geri olduğu için her hafta perinatoloji de takipteyim detaylı ultrason da bebeğin iç organlarına kadar her şeyine bakiyolar riskli durum görürlerse takipe alıyorlar
Deryaiso Bende dün gittim her gebelikte gidilmesi gerekli bence önceden önlem alabilmek için kızımın kalbinde küçük bi parlama göründü ama ya doğumdan önce yada doğumdan sonra kapanır korkulacak hiç bir şey yok dedi 2 li taramam da düşük riskli çıktı çünkü inşallah denilen gibidir
Pelit7 AnsZey Gebeliğimim başından beri perinatoloğa gidiyorum. Doktorumun uzmanlığı perinatoloji riskli gebelik miyom var bende
gunesveguney AnsZey detaylı ultrasonda bebeğimde kalp hastalığı tespit edildi tanı kesinleşmesi ve takibinin yapılması için perinatologa yönlendirildim öyle gitmiştim