Feraymali Kızlar aşırı derecede karnabahar istiyor canım 2 gündür gitmiyor.istegim dünde rüyamda gördüm. Hiç karnabahar veya başka boyle degisik birşey cani.isteyen oldumu acaba 😅
Bebegmibkliyrm Feraymali ayyyy ben istiyorum karnibahar kac gundur aklima gelio, cig cig yemeyide seviyorum kizartip yemeyide , ama hic bi yerde bulamadim mevsim yuzunden🤦🏻♀️
Bihilal Feraymali karnabaharı normaldede çok sever yerim 😊 asıl ilginci paradontaks diş macunu aşırı cnm istiyo kokusuna hastayım dişlerimi fırçalarken yiyesim geliyo 😀
Edanurusta zehracinar Hahaha bende banyoda yeşil sabun var her gittiğimde ağzıma atmamak icin zor tutuyorum kendimi 😂😂 birde instagramda sabun kesme videoları var da . Ağzımı aşşağıya koysam direk ağzıma gelse diye düşünüyorum 😂😂😂
Azrasare Duygusss ay Benimde üç gündür ayva çekiyor hemfe çok ilk hamileliğimde de kış ayında karpuz çekmişti Nişantaşı’nda bir yerden alıp yemiştik umarım bunu da rahatlıkla bulur yerim çok istiyorum çok
Ikinciyibekliyorum Duygusss bende öyle canim ayva diye sayıkladım hep. Devamlı pazardan alışveriş yaptıgim meyve sebze tezgâhım var 3 4 yıldır başka yerden yapmam o tezgah dışında. Rica ettim adama ayva diye 1 hafta sonra getirmis 4 tane allah razi olsun 🙏😊 1 tane bile olsa yetecek ama olmadi mi olmuyor adam hali aradi antalyadan geldi 🤗
yagmur2306 Duygusss geçen benim de canım çok istedi manavlara sorun bazıları dolapta tutuyolar biz sora sora bulmuştuk
selen8sefam Duygusss https://www.aseriyorum.net/index.php?id=urunler&tur_id=583 al canım bu siteden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin bende aşerdim burdan aldım 😊
Feraymali Bebegmibkliyrm ben sadece haşlanmış seviyorum kızartma veya çiğ hiç yiyemem gerçi şu an her türlü yerdim heralde anaaam sende dur zaten zor durduruyorum 😀😀
selen8sefam Bebegmibkliyrm https://www.google.com.tr/search?q=karnabahar+satın+al&oq=karnabahar+satın+al&aqs=chrome..69i57j0l3.8321j0j9&client=ms-android-a1-longcheer-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Feraymali Bihilal karnabahar isterken başlığa garip yazmıştım hata etmişim paradontaks diyorsunuz yaa ben şokk😀😀😀
Bihilal Feraymali ama varya nasıl cnm istiyo deli gibi 😂 kapağını açıp açıp kokluyodum balici gibi 😂😂
Feraymali Ruken1234 malesef.veremiyorum çünkü migros sanal market uygulamasında urun ulaşımı için şehir seçeneği işaretlemek.zorunlu ve sivas yok 😃
SevimRecep Feraymali aaa neden garip olsun benimde o familyadan brokoli istemişti 😉 Şayet bulunduğunuz şehir de metro market varsa rahatlıkla bulabilirsiniz orada benim ilk aklıma orası geldi ve brokoliyi bulmuştum karnıbahar da vardı 😉😉