Semanurozgan 5 doktorda kız dedi ama ben hala degisirmi diye tereddütteyim inşallah değişmez ama sizce kıyafet alışverişi için erkenmi ?
Hilal-95 Semanurozgan hyr canm ne erkeni anca zaten alınıyor yani bence öyle ben erkenden basladım sonradan toplu almak zor oluyor bütçe olarakda indirimlerş takıp ede ede sürekli aldım anca bitirdim sayılır valla
Sevilayilmaz Semanurozgan erken değil canım ben 35 hafta olucam 23 haftalikta falan başladım sanırım halâ eksikleri var
Semanurozgan Hilal-95 o zaman alabilirim bu hafta alışverişe cikicazda bazıları erken diyor cinsiyet sonradan degisirse diyor o yüzden kararsız kaldım
Hilal-95 Semanurozgan tabi başla anca 😄 bn 26 odayı sipariş ettim kıyafetleri felan çoktan almaya basladım ama beyaz ağırlıklı aldm net olsun cinsiyet diye 34+4 sorsan bana hala eksık var gibi ama çok şükür anca bitirdim çantasını felan hazırladm dünyanın en güzel alışverişi iyi beklemişsin🤣🙏🏻
Suzanne Yani cinsiyetten eminseniz hiçte erken değil son zamanlarda ağırlaştığınız için rahat döneminizde yapmanız bence en mantıklısı
Semanurozgan Suzanne valla herkes emin birtek ben değilim nedense kızım olmasını çok istedim rabbimde nasip ediyor şükür ama burada çok cinsiyet değişti diye duydum o yüzden
gamzosgamzos Semanurozgan aynen oyle yap bende once kıyafetlerini almistim ama ben biraz erken baslamistim 13+6 da %100 demisti doktorum hemen o gunden sonra almaya basladım 😊
Elika0 Ben hamile olduğumu öğrenince başladım zaten cinsiyetçi şeyler sevmiyorum kahveler bejler turkuazlar alıyorum gidin alın istediğinizi bence :)
Semanurozgan Elika0 ben sadece kiyafet konusunda bir kaç pembe alırım yoksa odası erkegede kizada olacak şeyler
Semanurozgan Hilal-95 mağazaya girince zaten hep diyorum bıraksalar hepsini alırız ama fazlası zarar kendini tutabilen anne varsa bravo valla
Semanurozgan gamzosgamzos bana 17 haftada %80 kız dedi 2 defa detaylı ultrason yaptırdım kız dediler değişmez digmi 🙈 korkum değişirse diye
Hilal-95 Verseler mağzayı bende alırdım kesin 🤣 indirim nerdeyse oraya gittim ben bime a101 bile gittim e bebekdende aldık zaten giyceği ne olcak hemen büyüyolar🤣 oyuzden ben 3/6 aldım çoğunu
Kizannesi92 Semanurozgan Alisveris için erken değil toplu almayacaksaniz yavaş yavaş eksiklere başlayın otuzda tüm alışverişim bitmişti benim 33 de çantasını hazırladım
Semanurozgan Kizannesi92 kıyafet alışverişini bu hafta yapicam diğer ay beşiğini öbür yada bebek arabasını almayı düşünüyorum
Semanurozgan arzubldk ben 17 haftada öğrendiğim için cinsiyeti ama hamile olduktan sonra tek tük kız erkeklege gidicem şeyler almıştım