Hknbsr Kızlar hangi markayı tercih ediyorsunuz ? Aldığınız roll-on un içeriğine bakıyor musunuz ? Emziren anneler tercihini hangisinden yana kullanıyor? Gelin bilgi alışverişi yapalım 😊
Heather Hknbsr yıllardır rollon kullanmıyorum. Koltuk altındaki lenflere zarar vermemesi için. İnternette karbonatla yapılan doğal bir tarif var onu tavsiye ederim:)
ElifKarata Hknbsr ben buzamana kadar ne kullandıysam hiçbirşeyi değiştirmedim çok ince düşünmemek lazm sadece parfümleri sıkarken hemen sıktığım gibi odadan kaçtım kokuyu çekmemek için 😊😊
Glitter Hknbsr aluminyum ve alkol icermeyeb ve rossmannlarda satikan Isana markasini kullaniyorum. Markanin pek cok urunu temiz icerikli
Hknbsr ElifKarata aslında bende önceki roll-on uma devam ediyorum ama bu konu hakkında çok yazi okuyorum. Acaba mi dedim. Bir kaç kişiye danışayım istedim.
Glitter Hknbsr aluminyum iceren roll on ve deodorantlarin meme kanserine neden olabildigi kanitlandi yapilan arastirmalarla. Ancak uzun suredir suphelenildigi icin ben aluminyum iceren urunleri kullanmayi birakmistim, 3 senedir kullanmiyorum
Bsa Hknbsr yves rocher in alüminyum içermeyen roll on unu kullanıyorum. Kışın da kendi yaptığımı kullanıyordum. İnternette tarifler mevcut, evde kendiniz de yapabilirsiniz. Gayet işe yarıyor
Yonca88 Hknbsr Yves rocher tüm ürünlerini kullanıyorum roll on,duş jeli,saç sirkesi,şampuanı,makyaj ürünleri,kremleri😇 sadece Güneş kremim solenta pregna