199090 Semra007 ben ilk hamileliğimde adetim 2 gün geçmişti 51 ile öğrenmiştim ama ben kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. hayırlı olsun size de sağ Salim kucağınıza almak nasip olur inşallah
maviay246 Semra007 merhaba 2 gün önce beta 23.3 doktorum hayırlı olsun pozitif dedi bugün tekrar gittim beta 23.5 sadece virgül yükselmiş doktor 10 gün sonra gel dedi herhangi bir agrım yok çok stres yaptım sizce sağlıklı mi 🤦♀️
Semra007 maviay246 bende yarın gideceğim tekrar.inşallah hamilesinizdir sağlıklı bi şekilde🙏🏻Benim ağrılarım var adet sancısı gibi
Gzmbkr maviay246 kanı farklı yerlerde verdiyseniz değişebiliyor aynı yerde verdiyseniz yükselmesi gerekiyordu hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
maviay246 bigunanneolucak kimyasal gebelikte lekelenme ve kanama görülüyormuş bende yok ama beta sadece virgül artmış o yüzden sordum
bigunanneolucak maviay246 değer düşmeye başlayınca kanama başlıyor zaten. Bende 2 kez geçiridm bende de ağrı sanccı olmadı. Ama değerim düşünce regl gbi kanamam başladı
maviay246 bigunanneolucak İlk beta 23,3 2 gün oldu tekrar yaptırdım 23.5 ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetime 6 gün vardı yumurtlama gördüm sizce öyle olabilirmi