A_S_K Egemence Çayırova tarafındayım ben. 🙈 Ama bir türlü gidemedim. Evde bebeğim daha var, hastaydı iyileşmesi falan derken zaman bulamadım. Biraz daha iyi tabi de, toparlasın istiyorum iyice. Siz gittiniz mi? Ne kadarlık hamilesiniz bu arada?
mirayveannesiii A_S_K Benim bütün sülalem merkeze gidiyor ama benim hiç midem almıyor çok pis bir yer hospital falan bilmiyorum yüzyıla gidiyorum
A_S_K mirayveannesiii Bilemiyorum. Pisliğini görmedim. Temiz bir hastane. Kadın soğum oersonelleri nasıl fikrim yok doğum yaoan annelerimiz olmuş orada memnunlar. Çok da umrumda değil. Bende ilkinde yüzyıla gittim. Tamamen para koparma derdinde olan bir hastane. Seni yürüyen cüzdan olarak görüyorlar
Elifefee00 Merhabalar konudan alakasız ama detaylı ultrason için radyolog mu yoksa perinotolog mu olması lazım medara gidiyorum doktorum eşini medical parktaki ahöet beyi önerdi 750 tl çok fazla geldi branşı kadın doğum çayırova özel tıp merkezinde 300 tl ama radyolog bakıyormuş sizce fark edermi radyoloğa yaptoran varmı aranızda.
A_S_K Elifefee00 Bana sorarsan çok bir şey farketmiyor. İkiside aynı işi yapıp aynı notları veriyor sen doktoruna yine gösteriyorsun. Uygun olana git bence.
A_S_K Egemence Aa verdi mi 🙈 Bende gidince gün alırım galiba. 🙈 30+6yız 31 hafta olduk. Haftaya gitmeye niyetliyim eşim de işlerini ayarlarsa. Doktorunuz cihangirdi dimi?
Egemence A_S_K evet cihangir beye gidiyorum daha erken verir diye bekliyordum ama 39+3 e verdi 😄sezeryan ya sancıçekerm diye korkuyorum yaa
A_S_K Egemence Geç vermiş. 38 diye bekliyorum ben açıkçası. İkinci doğum mu? İlk doğumsa normal bekletir. İkinciyse bekletmezler diye biliyorum 😌
Egemence A_S_K evet ikinci doğum olacak inşallah bende öyle biliyordum ama her doktor farklı oluyo heralfe
A_S_K Egemence Bakalım ben gidince ne olucak hastaneden memnun musunuz peki? İlginalaka içerisi? Ne bileyim o kadar uzun zaman oldu ki merkeze uğramayalı.