Nsabcak 24+5 deyim doktor bebeğin ters olduğunu söyledi günlük 5 10 dakika emekleyebilirsin onun dışında döner dönmezse bi sorun yok sezaryan olursun dedi böyle bişey yaşayan var mı kızlar 🤷♀️🤦♀️
Mommy21 Nsabcak 20. Haftada bebeğim ters dönmüştü, hıc sorun olması su an doğum pozisyonu almış bebekler dönerler korkmayın 🥰
Nsabcak Yagmur00 bende bilemedim doktor zamanla döner daha erken dedi ama yaşayan varmı zamanla dönüyo mu aşa doğru onu merak ettim 🤷♀️
Yagmur00 Nsabcak 32 haftamdayım ve hala donmemıs canım ne acelesi var doktorun canım Baska bı doktora daha git
Nsabcak Yagmur00 doktor da erken dedi aslında ama benim gayretliliğim işte 😂 Şırnak’ta başka seçenek yok valla elimizdekiyle yetinecez mecbur 😂😂😂
Mimhb Nsabcak daha çok erken bu hareketler için benimki 34 küsürde döndü ve doktorum hareketlere 32 de başlattı
Nsabcak AEmine benim öyle bi riskim yok doktorumda bişey demedi şükür herşey yolunda dedi ama ben merak ettim yaşayan varmı değişiyor mu nasıl oluyor diye🙏😂
miranbeyinmothersi Nsabcak ya kuzum bende 17 haftada detaylıda baş geliş dedi dün 20+3 gittim baş gelişti hala acaba bu normal doğum durumu mu ? Çünkü sende daha başlardasın ve bebek döner diyorlar ya direk sezeryan olabilir demesi bana normal gelmedi
Nsabcak miranbeyinmothersi ya şöyle ben yanlış izah ettim sanırım birazcık. Bebeğim yüzünü de görmek istedim pozisyonundan dolayı gözükmedi bende nasıl olacak falan diye sordum doktor durumu açıkladı direk aklıma doğum geldi onu sordum daha çok erken ilerleyen zamanlarda değişecektir olduki değişmedi bebek için yada senin için sağlıksız bş durum durum değil sezaryan olabilirsin dedi bunu söylemek için erken olduğunu da belirtti tAbi şimdi doktorumunda günahına girmiyim 😂