Betfer Ben tek kalamıyorum. Bazen bişey yiyip içesim gelmiyor . Banyo yapamıyorum. Su içemiyorum . Duygularım darmadağın eşimin her yaptığı gözüme bakıyor , hep dövüş çıkarmaya çalışıyorum artık usandım ya bu hallerimden . Sizde durumlar nasıl ?
nazcicek_3 Betfer cnm suan 32 haftaligim bendede ayni durumlar var agliyorum surekli ve kafayi yememek icin kendimi temizlige verdim oda bi hayli yoruyo
Merve_0109 Betfer Ben 31+1 haftalığım eşimle bir sorunum yok aksine nazar değmesin çok mutluyuz Allah bozmasın kendinizi çok yıpratmayın bu dönemde bence akışına bırakın
Kizannesi92 Betfer Ben yalnızlığı daha çok sevmeye başladım son zamanlarda ağrım sızım çok evden çıkmak dahi gelmiyor içimden işler güçler zaten hak getire zar zor ve huysuzum alinganim eşime beni sevdiğini söylemiyor diye trip attım 😁 oysa hiç böyle triplerim yoktur
Dilekleklek Betfer ben de 32+5 im evde tek kalmayi evlendigimden beri yapamiyorum zaten oldu bitti korkuyorum.banyoyu da ayni sekilde tekken yapmaya hep korktum bekarliktan beri. Ama artik banyodan bes dk da cikiyorum orda bise olur da esim duymaz falan diye Ha bir de hamile kaldugimdan beri esim bebegi seviyor konuşuyor surekli evde oldugunda eli gobegimde diye cok kiskanip cok agliyorum sen bebek gelince beni sevmeyeceksin diye darliyorum 😁 bazen uykudan aglayarak uyaniyorum hicbir sebep yokken 😁 sonrabhatirlatinca gukuyorum zaten
Betfer nazcicek_3 ben onuda yapamıyorum şuan kafayı yedim valla . Hamilelik mi yoksa ben kafayı mı yedim sürekli düşünce sürekli
Betfer Merve_0109 eşim yanımda olmadığı için pek mutlu da olamıyoruz açıkçası 🙁 ne bileyim hamilelik beni çok yıprattı erken doğum riski kanamalar derken bittim ben 😢
Betfer Kizannesi92 çok zor cnm bunaldım. Eşim beni sevmiyor diyip ağlıyorum . Çok zor şeyler yaşıyorum şuan kafam gidik .
Kizannesi92 Betfer eşin seni seviyordur benim eşim de beni seviyor ama hamilelik psikolojisi ben son zamanlarda böyle huysuzlastim önceden yoktu inşirah okuyorum iyi geliyor aslında ortada üzülecek bir şey olmasa da kendimizi uzmeyi başarıyoruz sanırım