mutlufatos19 Syd160531 yaa ben hiç aşermiyom burda okuyom insanlar neler neler aşermişler çok merak ediyordum bende tık yok bi fasulye turşusuna aşerdim 🤦🏻♀️ İyi benim ki yan gel yat küsmalarda çok aşırı değil sadece çok açıkıyorum 🤦🏻♀️ yemek yiyorum yarım saat geçiyo sanki hiç bişey yememişim gibi oluyorum sizde de öyle oluyomu
Syd160531 mutlufatos19 benim sabahları hep mide kazıntım oluyordu bir iki gündür pek yok çok acıktığımda oluyor arada bende sık acıkıyorum bebek bizden besleniyor haliyle herşeyi emiyor bizde böyle tepki veriyoruz canım
Syd160531 Eminemirza iştah belli bir süre sonra oluyor sanırım ama kişiden kişiye değişir tabi ki maşallah size 🙂🙏
Eminemirza Syd160531 aynen sag ol ama en onemlisi yurus yapmak ben mesala gunde 3 yumurta yiyerim sabah kahvaltisi icin aksama kadar bisi yemem yesem bile ela yiyerim yurus yaparim ondan gecede cok acikinca yine elma yiyerim
bebekomm Syd160531 14+4 üm hiç bulantım olmadı hiç aşermedim. Genelde tuzlu veya ekşi şeyler yiyorum. Eskiden tatlısız yapamazdım şimdi tatlı göresim yok. Ben de zayıflayarak hamile kaldım. İdeal kilodaydım. Hamile kalınca spor ve diyeti bıraktım muhtemelen ondan dolayı hamilelikte şimdiden 5.5 kilo aldım.
busrakoylu Syd160531 evet insanın kendi gebeliği dahi biri birine uymazmış Rabbim sabrını verir canım sağlıklı günleriniz olsun inşallah🙏🏻☺️❤️❤️
gldn065807 Syd160531 valla kilo işini bende anlamadım niye verdim bilmiyorum hiç kusma mide bulantısı olmadı zaten çok kilolu kalmamıştım bende şaşırdım 56 kiloyum şuan bide ikinci gebelik oğlumda hemen almıştım bu bebisim kız bunda verdim alırım buyuk ihtimal ama bakalım ne zaman basliycak
Ccgdm Syd160531 evet canım cinsiyet erkek aynen bende ilk gaz filan sandım yada bağırsak ama insan anlar farklı olduğunu minik minik kipir kıpır birşeyler oluyor
Syd160531 Eminemirza Ne güzel yürüyüş en sağlıklıs ben de hep yaparım ı akşam çıkayım dedim başıma gelmedik kalmadı 3 tane köpek saldırdı üstüne korkup kaçarken de bakamdım yuvarlandım düştüm heryerim yara bere içinde çok kötü oldum elim ayağım titredi çok kötü oldum kabus gibi bişey yaşadım korkuyorum da şuanda bebeğime bişey olmamıştır inşallah ya 🥲🥲
Ozlemmpapatyaa Syd160531 ilk 3 ay zehşr gibi gecti canım yemek bile yapamıyordum şuan iyiyim o kadar cok bulantım olmuyor 🤷🏻♀️ 🤰🏻hamileliligin balayı dedikleri döneme girdim galiba 😂😂
Minnakkurabiyeveannesi27 Syd160531 16+2 olduk ilk 12 haftaya kadar bulantı had safhada ilerliyordu çok şükür ben de iki şey aserdim bu zaman kadar birisi cezerye birise dilme tatlısı hafiften hareket hissediyor gibiyim en son 13+4 de gitmiştim 63.500 de 66 ya yukselmisim 🤭
Syd160531 Minnakkurabiyeveannesi27 benimde azaldı ama geçti sayılmaz bakalım ama rahatlarız inşallah 2.trimester dönemi daha rahat ggeçiyor🙂
Minnakkurabiyeveannesi27 Syd160531 evet öyleymiş daha rahat geçiyor 2.trimester in tadını çıkarın diyor cevremdekiler
Smyrayldrm Syd160531 bende 15+6 haftalıgım bulantı gectı ıstahım ve asermem fazla yok sadce 2 gundur kasık agrım var hafıf karnım kasınıyo bıde bu arada hareketlerini bende hıssedıyrdm sankı karıncalanma gbı bolee ozellıkle sola yatınc cnm 🥰
Songulykilicc 15+2 den selamlar çok şükür bugüne kadar kusma ve bulantı olmadı sadece koku hassasiyet i ve tiksinme vardı geçti oda bu ayda aşerme de yok hamileligimi öğrendiğimde 56 ydim geçen ay 57 bu ay yine 57 oldum bakalım değişiklik yok pek