Mery94 Pazardan beri sanki hic hamile degilim ne bi kipirti böyle ne bi his 16 haftaligim ama böyle en azindan ikinci gebeligim diye böyle bi kipirti gibi oluyordu oda yok napmam lazim
Esraali Mery94 her hamilelik bir değil 3 oğlumu 14 haftadan beri hissettim kızımı 19 haftadan sonra endişe etmeyin hiç hissetmezseniz Dr a gidin
Ahmed34musab Mery94 benim 19 haftalık tı varlığı yokluğu belli değildi ilk 2 ay sadecw kustum ama şuan gayet normel im bir sıkıntı yol çok şükür . 20 haftalık olduk yeni hissediyorum ve 21 de daha harrkli gün geçtikçe daha çok hareket eder az sabret
Asena17 Mery94 bende 15 haftaligim hic bi belirtim yok cok sukur iyiyim sadece karnimda agirlik hissediyorum sanki geriliyormus gibi karnim aciyor bazen o his de olmasa anlamicam hamile oldugumu😄😄😄
Mery94 Esraali yani zaten cok hisetmiyordum böyle bi kipirdama gibi ama yok yani kafam karisk simdi gitsem alman doktoru dicek bu normal ama kafam cok bunalik normalmi acaba
_kubrakoc Ahmed34musab bende 17+2 haftalığım bi ara damar atar gibi oluyor 2 gün sonra yokmuş gibi hissediyorum garip hissediyorum öyle de normal mi
Ahmed34musab _kubrakoc merak etme canm kanaman olmadığı sürece herşey yolunda inşallah. Çünkü çok küçük ve damar atar gibi hissettiğim için gayet sağlıklı annesi 😊
Asena17 Mery94 valla biseyler hissediyorum gibi bazen ama bebegim mi emin degilim boyle bisey kayiyor gibi 😁